BILA MU LJUBAVNICA I DOK JE SA POKOJNOM JELENOM BIO U BRAKU!? Ko je žena koja je dočekala Zorana Marjanovića na izlazu iz CZ-a! TVRDI DA JE NJEN SIN PLJUNUTI ZORAN!

Autor:

Hronika

03.10.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, koji je u julu 2022. godine osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, danas je izašao na slobodu pošto je Apelacioni sud ukinuo presudu.

BILA MU LJUBAVNICA I DOK JE SA POKOJNOM JELENOM BIO U BRAKU!? Ko je žena koja je dočekala Zorana Marjanovića na izlazu iz CZ-a! TVRDI DA JE NJEN SIN PLJUNUTI ZORAN!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Njega je ispred Centralnog zatvora dočekala ona koja ga je u julu 2022. u njega i ispratila - partnerka Zorica Mitrović.

Ona je sa Zoranom Marjanovićem, kako je potvrđeno, od 2017. godine, a bila je uz njega  i u u njegovoj kući i kada ga je policija i prvi i drugi put uhapsila. 

Zoran je prvi put uhapšen 15. septembra 2017. godine i tada je, pošto je Zorica bila uz njega, postalo jasno da je glavnoosumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović našao novu ženu.

Kako su tada prenosili mediji, ona je inspektorima priredila histeričnu scenu kada je videla da ga čekaju sa lisicama za hapšenje!

- Prvo se tresla od šoka, a onda je odjednom počela da vrišti i urla na inspektore! Ponavljala je: "Nije on! Pustite ga! Imate pogrešnog čoveka!" Stala je ispred njega i nije dozvolila da mu priđu, govoreći: "Nemojte! Kako ću ja bez njega?!" Bacala se i grlila ga kao u nekom transu. To je, bukvalno, bila histerija. Bilo je strašno neprijatno za uši i oči - naveo je tada sagovornik "Aloa".

Dok je Zoran tada bio u desetomesečnom pritvoru, Zoka je, kako se tada pisalo, planirala i da se uda za njega, kako bi mogla da ga posećuje. 

Puno se o njoj pisalo i pričalo, ali Zorica je posebno ušla u žižu javnosti i to ne samo svojom pojavom već i sa svojim ponašanjem, kad su je 22. jula izbacili iz Palate pravde u momentu donošenja presude, a za vreme hapšenja Zorana je besno urlala na novinare, ali i na policiju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zorica Mitrović

 

Zorica se tek nakon dolaska specijalaca i hapšenja Zorana Marjanovića, razgoropadila pa se prvo osmehivala dok su ga privodili, a onda počela da dovikuje: "Idemo po pravdu", "Ne ulazi u vučju jazbinu", "Evo me iza tebe"...

Potom se obratila okupljenim novinarima rečima: "Hoćete rijaliti, evo vam!"

- Ne znam samo šta je ova žena trošila državne resurse pa je saslušavala silne veštake, tužilaštvo... koji su dokazali da Zoran Marjanović nema veze sa tim. Da je ona Bog, da poznaje jednu osobu, jednog prijatelja da ima, ne bi bila onako isfrustrirana. Idemo na apelaciju, naći ćemo pravdu - poručila je Zorica verovatno aludirajući na sudiju koja je Zoranu izrekla presudu.

Spekulisalo je čak i da je bila ljubavnica Zorana Marjanovića dok je Jelena bila živa.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zorica Mitrović

 

Ona ga je, kada je uhapšen zbog sumnje da je upravo on ubio Jelenu na nasipu u Crvenki 2016. godine, na sve strane branila i tvrdila da nije kriv. Ubrzo nakon toga otkriveno je da su njih dvoje u vezi.

Mitrovićeva na ruci ima identičnu tetovažu kao i Marjanović na vratu - simbol pobede dobra nad zlom. Uparene tetovaže uradili su pre nekoliko godina.

- Moje tetovaže su patriotskog karaktera i simbolizuju spremnost za borbu u odbrani nedužnih, pravednih i slabijih. Nedužan sam prošao čitav pakao i rešen sam da život posvetim borbi u kojoj ću štititi nedužne. Ako treba i da stradam u toj borbi, bila bi mi čast i moram da napomenem da ima nas dovoljno - rekao je ranije Zoran govoreći o tetovaži na vratu, ali i drugim tetovažama koje je uradio po izlasku iz pritvora.

Republika

Foto: N. Pančić

Zorica Mitrović na izricanju presude Zoranu Marjanoviću 2022.

 

Zorica je na početku veze sa Zoranom pričala i kako njen trogodišnji sin neverovatno liči na njega i da ima "astralne projekcije i paranormalne sposobnosti kao i Zoran". 

- Moj trogodišnji sin je pljunuti Zoran i ima natprirodne moći kao i on. Upoznaje astralni svet i ima projekcije u snu kao i Zoran kada je bio dete! - prenela je svojevremeno Zokine reči njena prijateljica.

- Zoka u početku nije mnogo pominjala Zorana. Znamo da je razvedena i da ima trogodišnjeg sina. Nismo obraćale pažnju kada je njen sin u našem društvu u nekoliko navrata rekao: "Idem kod tate u Borču." Zokin bivši suprug, koliko nam je poznato, ne živi u Beogradu, a ona u to vreme nije stanovala u Borči. Nismo ni slutile da se ona odavno viđa sa Marjanovićem i da su u vezi. Znale smo samo da ga je podržavala na društvenim mrežama - ispričala je tada prijateljica.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading