OGLASILA SE SESTRA JELENE MARJANOVIĆ! Evo šta kaže o ukidanju pritvora Zoranu Marjanoviću!

Autor:

Hronika

03.10.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović bio je osuđen na maksimalnu kaznu na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. Njegovi advokati žalili su se na ovu presudu i ona je, po svoj prilici, ukinuta.

OGLASILA SE SESTRA JELENE MARJANOVIĆ! Evo šta kaže o ukidanju pritvora Zoranu Marjanoviću!

Foto: Foto-Montaža: Profimedia, ST/N. Pancić

Zoranu Marjanoviću, osuđenom za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ukinut je pritvor i prvostepena presuda.

Ovim povodom, Informer je kontaktirao Jeleninu sestru od strica, Teodoru Krsmanović

- Ne znam, nisam u toku, na poslu sam. Ni advokat mi ništa nije rekao. Od moje porodice me niko nije obavestio. Ja sam u kontaktu sa Janom, Milošem, Zoranovim bratom, i njegovom ženom. Jana živi sa njima, u svojoj kući, ali se viđamo van nje. Ja sa njom normalno funkcionišem. Bila sam i sa njim u ok odnosima - kaže za Informer Teodora Krsmanović, sestra od strica Jelene Marjanović.

Podsetimo, Apelacioni sud koji je odlučivao o žalbi na presudu kojom je osuđen na 40 godina zatvora, još uvek zvanično nije doneo odluku o presudi. Međutim, ukidanje pritvora praktično znači da će i presuda biti ukinuta.

Podsetimo, Zoran Marjanović bio je osuđen na maksimalnu kaznu na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. Njegovi advokati žalili su se na ovu presudu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simo

26.10.2023 06:35

"Ukidanje pritvora,praktično znači da će i presuda biti ukinuta." Novinarske igrarije. Kuda ideš Srbijo?Jelena , žena koje više nema. Ko je izmasakrirao i dovezao i ubacio u kanal. Kako je moguće da je istraga toliko traljavo uradjena.Kako je moguće da policajac koji je bio u istrazi ukrade Jelenin telefon i 20 eura i da ga tužilac ne pozove na odgovornost, a pre toga obrisao sve tragove sa njenog telefona.Pa nakon izvesnog vremena premešten na Opštinu Čukarica,još unapredjen. Gde to ima?/Izjava POP-a za medije, Šefa Odeljenja za krvne delikte./ Kako je moguće da obdukciju vrši Prof.Savić a veštačenje prof Stanković, da li je to normalno...Hiljadu detalja, nelogičnosti i dokaza koliko želiš?Nećemo detaljisati,ali najprljavije u svemu je "da je imala ljubavnika". Kako, kad je ovaj pratio u stopu, čak ni u apoteku nije išla sama.Svi koji su poznavali ovu prelepu ženu, je bila izuzetan čovek, dobra, uvek nasmejana,humanitarac, talentovanu mladu pevačicu,a iznad svega majku.