PEVAČICA SE SLOMILA U EMISIJI UŽIVO: Grcala zbog GUBITKA drage osobe, voditeljka joj BRISALA SUZE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

03.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne može da prežali smrt oca, koji nije upoznao svoju unuku!

PEVAČICA SE SLOMILA U EMISIJI UŽIVO: Grcala zbog GUBITKA drage osobe, voditeljka joj BRISALA SUZE! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand

Poznata pevačica Slađa Allegro rasplakala se tokom gostovanja u emisiji. Emotivni trenutak dogodio se kada ju je voditeljka upitala da li joj nešto u životu nedostaje. Slađa je otvoreno priznala da joj nedostaje njen otac, te da još uvek nije sažvakala tu bolnu činjenicu. Njene iskrene reči dirnule su mnoge, pokazujući njenu emotivnu stranu i duboku vezu sa svojim očevim sećanjem.

- Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se - pričala je Slađa tokom gostovanja u emisiji "Grand Magazin" i dodala:

- Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video - pričala je Slađa, a voditeljka joj je brisala suze. 

Emotivna veza sa ćerkicom

Slađa je istakla da je veoma emotivna kada je reč o svojoj ćerkici, te je priznala da joj je teško da prihvati činjenicu da ćerkica raste i da će imati sve više obaveza kako vreme prolazi. Otkrila je da je odlažući trenutak kada će je poslati u vrtić, želela da što duže uživa u bezbrižnom detinjstvu svoje mezimice.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima - rekla nam je pevačica ranije.

- Ona će sada četiri godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni bude žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - obajasnila je Slađa tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading