MLADENOVIĆKA IMALA UDES: Automobil totalno UNIŠTEN, pevačica prebačena u Urgentni centar!

Autor:

Zabava

03.05.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović sinoć je imala saobraćajku u Beogradu na vodi!

MLADENOVIĆKA IMALA UDES: Automobil totalno UNIŠTEN, pevačica prebačena u Urgentni centar!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je imala udes u Beogradu na vodi. Njen automobil totalno je uništen od siline udarca autobusa sa vozačeve strane.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Vozila su se sudarila u Beogradu na vodi, a pevacica je hitno prebačena u Urgentni centar. Na lice mesta ubrzo je izašla policija, a njen automobil kao i vozilo GSP-a je sklonjeno sa druma, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Mladenović

Inače, Aleksandra je nedavno uplovila u vezu sa Darkom Dobričaninom, a nedavno je u razgovoru za medije opisala svoj emotivni život, neposredno pre nego što je upoznala sadašnjeg izabranika:

- Kad mi Bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da, kada nađete dečka i kažete "ovo je pravi, udajem se 100 posto", na kraju ostane samo konj - rekla je ona u svom stilu za medije.

- O privatnom životu više ne želim da govorim u javnosti. Tako da nemam komentar na vaše pitanje - prokomentarisala je ona tada kada su je novinari upitali o novom dečku.

Prema šuškanjima u medijima, Darko Dobričanin je sin uspešnog biznismena i već je bio u vezi sa poznatom pevačicom Kajom Ostojić. Ova veza privukla je pažnju javnosti, ali sada je Darko u centru pažnje zbog svoje veze sa Aleksandrom Mladenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading