KOSTA NIJE BIO SAM SA OCEM U STRELJANI! Zbog ove slike svi su ostali u ŠOKU - Vladimir poveo i ćerku!

Autor:

Hronika

03.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

KOSTA NIJE BIO SAM SA OCEM U STRELJANI! Zbog ove slike svi su ostali u ŠOKU - Vladimir poveo i ćerku!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je prošle godine 3. maja ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove, svoje nerealni iskustvo sa oružjem, stekao je uz pomoć svog oca, sa kojim je zajedno išao u streljanu.

Dodatni šok usledio je kada se saznalo da je i Kostina sestra držala oružje u ruci, odnosno, učila da puca u streljani.

Naime, ona je zajedno sa bratom i ocem Vladimirom Kecmanovićem posećivala streljanu, gde ju je otac kao i Kostu obučavao kako da barata vatrenim oružjem, o čemu je Republika prva pisala i došla do ekskluzivne fotografije koju nam je ustupio jedan od radnika streljane u koju su Kecmanovići dolazili. Upravo zbog te fotografije je pokrenuta istraga nadležnih organa.

Republika

Foto: Republika/Ustupljene fotografije, Shutterstock

 

Pištolj iz kog je Kostina sestra pucala je italijanska Bereta M9, poluautomatski pištolj sa kratkim trzajem koji koriste Oružane snage Sjedinjenih Američkih Država. Vojska Amerike je ovaj pištolj koristila u invaziji na Panamu, Persijskom zalivskom ratu, Somalijskom civilnom ratu, ratu u Avganistanu i ratu u Iraku.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ubice

03.05.2024 14:12

Sestru smestiti u ustanovu kao i Kostu. I ona je opasna po okolinu.Sipala drugaricama domestos u piće i preko toga se prešlo.Šta se čeka da otruje,ubije nekog? Jel neko vidi da je ova porodica kompletno opasna po okolinu.Sve ih treba zatvoriti.Ovi roditelji nisu normalni.

Odgovori 29 7
Kosa

03.05.2024 16:04

Spremali oba deteta za ubice. Znala majka da se tako zaradjuju velike pare.

Odgovori 13 10