KOSTA KECMANOVIĆ JE NA DANAŠNJI DAN UKRAO OČEVE PIŠTOLJE! Pogledajte fotografije oružja kojim je DVA DANA KASNIJE izvršio MASAKR u Ribnikaru! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.05.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sef nije bio dobro obezbeđen, zbog čega se i danas sudi Vladimiru Kecmanoviću.

KOSTA KECMANOVIĆ JE NA DANAŠNJI DAN UKRAO OČEVE PIŠTOLJE! Pogledajte fotografije oružja kojim je DVA DANA KASNIJE izvršio MASAKR u Ribnikaru! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Kosta Kecmanović

Kobnog trećeg maja, kada je Kosta Kecmanović napravio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", istražitelji su otkrili da je očevu torbu sa šifrom otvorio još 1. maja i dva pištolja i municiju još toga dana prebacio u svoj ranac.

- Pištolje i municiju iz torbe je uzeo 1. maja i stavio ih u svoj ranac, koji je i na dan zločina imao na leđima. Njegov otac je pištolje imao u legalnom vlasništvu, ali svi do sada prikupljeni dokazi, uključujući i svedočenje njegovog sina koji je masakr počinio, govore u prilog tome da oružje i municiju nije obezbedio na zakonom propisan način - rekao je tada izvor. 

- Šifra je bila 687 a kotači koji se okreću da bi se otvorila su već bili na 684. Treći niz sam zavrteo dva ili tri puta i ona se otvorila - navodno je priznao dečak ubica na saslušanju.

Pošto je otvorio torbu pod šifrom, pištolje je odneo u svoju sobu, spakovao ih u ranac i čekao prvi dan škole.

- Prvi radni dan je bila sreda, 3. maj, jer su 1. i 2. maj neradni dani. Ostaje za sada misterija gde su bili roditelji u danima praznika i koliko je dečak dugo bio sam u kući. Kamere koje su postavljene u stanu ne pokrivaju dovoljno dobro deo hodnika u kom je plakar u kom je bilo oružje - dodao je prošle godine izvor. 

Podsetimo, Kosta Kecmanović (14) je ubio osam svojih drugara i člana obezbeđenja. Ranio je još šestoro dece i jednu nastavnicu.

Portal Republika došao je tada u posed fotografije oružja sa kojim je Kosta Kecmanović krenuo u krvavi pohod.

Republika

Foto: Republika

 

 

Tu fotografiju snimio je on sam, najverovatnije u svom stanu, pre nego što je uleteo u školu i počio dosad nezapamćeni zločin na ovim prostorima.

Na jezivoj forografiji vide su dva pištolja, municiju za njih, kao i četiri molotovljeva koktela koji su mu nađeni u rancu prilikom hapšenja.

RETROSPEKTIVA:

Naime, on je u 8.40 upao u svoju osnovnu školu kada je potegao pištolj na radnika obezbeđenja kojeg je usmrtio.

Nakon toga pucao je i ubio tri učenice u holu i zaputio se u kabinet istorije.

Nastavnica istorije je Kecmanoviću bila prva u kabinetu na nišanu i nju je ranio, a još petoro učenika ubio i šestoro povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (15)

Loading
Tanja

01.05.2024 14:08

Toliko oružje u stanu,očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu.... Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su vodali najmlađeg masovnog ubicu na svetu po raznim pucačkim aktivnostima... Roditelji su vaspitali najmlađeg masovnog ubicu na svetu da je samo sebi bitan,bezosečajnog, bezdušnog..... U školi,na školskom času oružjem od kuće donetim decu i čika Dragana nam je poubijao!!! I roditelji i najmlađi masovni ubica na svetu se ponašaju identično, samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje!

Beograđanka

02.05.2024 09:57

@Tanja - @Tanja roditelji najmlađe masovnog ubice su pod sedativima, licno znam!

Ti sto licno znas

02.05.2024 17:36

@Beograđanka - Koliko decenija su na sedativima?? I sta jos konzumiraju? Na kojim sedativima je bio otac kad je nakon masakra od skole trcao kuci da sakrije nelegalno oruzje? Na kojim sedativima je bila majka dok je krvnik nakon izvrsenog masakra u njenom prisustvu davao izjavu?

Beograđanka

02.05.2024 18:58

@Ti sto licno znas - @Ti sto licno znas, ajde bre ne piši sta ne znas, ljudi ne znaju sta bi od zivota, jedino sta ih drži je cerka, a sin ih je zive pokopao!