Šokantno: Muškarac iz Alibunara šakama gušio partnerku do smrti u njihovom domu!

Autor:

Hronika

30.04.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica protiv D.B. iz Alibunara zbog nasilja u porodici

Šokantno: Muškarac iz Alibunara šakama gušio partnerku do smrti u njihovom domu!

Foto: shutterstock


Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D.B. iz Alibunara zbog sumnje da je u periodu od 27.4.2024. do 29.4.2024. godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D.S. iz Jabuke. Incident se navodno desio u njihovom domu u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, gde je osumnjičeni stegao partnerku za vrat šakama, što je dovelo do tragičnih posledica.

Pritvor zbog rizika od ponavljanja krivičnog dela

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv D.B. u trajanju do 30 dana. Ova odluka doneta je zbog procene da postoji rizik od ometanja postupka uticajem na svedoke, kao i opasnost od ponavljanja krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu.

Dalji tok istrage

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice u vezi sa ovim slučajem. Detaljno ispitivanje svedoka i veštačenje biće od ključnog značaja za donošenje konačne odluke u ovom slučaju.

Zabrinjavajući podaci o nasilju u porodici

Ovaj slučaj ukazuje na ozbiljan problem nasilja u porodici koji je prisutan u našem društvu. Nasilje u porodici predstavlja ozbiljan društveni problem sa dugotrajnim posledicama po žrtve i njihove porodice.

Važnost podrške žrtvama nasilja u porodici

Uzimajući u obzir ozbiljnost ovog slučaja, važno je istaći potrebu za efikasnom podrškom žrtvama nasilja u porodici. Državne institucije, nevladine organizacije i društvo uopšte treba da se angažuju na pružanju podrške žrtvama, kao i na edukaciji i prevenciji nasilja u porodici.


Očekuje se da će dalji razvoj istrage pružiti više informacija o ovom slučaju, dok istovremeno ukazuje na potrebu za ozbiljnim pristupom rešavanju problema nasilja u porodici u našem društvu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading