OVDE JE UBICA MALE DANKE POSLEDNJI PUT RUČAO PRE NEGO ŠTO JE UHAPŠEN! Ponašao se kao da nije počinio monstruozni zločin - JEZA DA TE UHVATI!

Autor:

Hronika

30.04.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedeo je u letnjikovcu i ručao sa porodicom, pošto je devojčicu sa kolegom udario kolima, udavio je i otarasio se njenog tela.

OVDE JE UBICA MALE DANKE POSLEDNJI PUT RUČAO PRE NEGO ŠTO JE UHAPŠEN! Ponašao se kao da nije počinio monstruozni zločin - JEZA DA TE UHVATI!

Foto: Republika, Društvene mreže

Dejan Dragijević osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) u Boru tereti se da je sa Srđanom Jankovićem kolegom iz JKP „Vodovod" automobilom udario devojčicu, a onda je i udavili, danima je do hapšenja živeo kao da nije počinio gnusni zločin. Njegova majka uprkos njegovom priznanju da je sve to učinio, ne veruje da je to istina.

 

 

Ekipi Republike ona je pokazala mesto na kojem je čak i na dan ubistva njen sin ručao sa porodicom. To je bilo u domaćinstvu Dragijevića u selu Zlot. 

Foto: ST/Dragan Kadić, FB - Svetlana Dragijević sama je ostala u kući: Uhapšeni  su joj deca i muž, jedan sin preminuo u policiji

- Ništa nije bilo drugačije, nego obično. Ručali smo u letnjikovcu kad je Deki došao kući s posla oko pola četiri, četiri i onda je obavljao neke uobičajene stvari- rekla je Svetlana Dragijević.

I otac Dejana Dragijevića, Radoslav Rade Dragijević nalazi koji se nalaze u pritvoru, dok je Dejanov brat Dalibor preminuo u pritvoru u policijskoj stanici, a obojica su označeni kao pomagači u skrivanju tela male Danke, koje do današnjeg dana nije pronađeno. 

Drugi osumnjičeni Janković je iz sela Luka. Oni su uhapšeni deset dana od nestanka devojčice u mestu Banjsko polje. Danka je bila na placu na kojem je odrasla njena majka Ivana. Dovezla ju je njena majka, a sa njima je bio i frvojčicin godinu dana stariji brat. Otac dece je bio na poslu gde je i saznao da mu je ćerkica nestala iz vidokruga majke i da je nigde nema. Policija je odmah izašla na teren i krenula je potraga ya detetom u koju su se uključile raspoložive snage, kako iz lokalne sredine tako i iz Beograda. 

Uznemirena šira javnost i dalje sumnja u okolnosti nestanka devojčice i ima onih koji veruju da se i dalje ne zna šta se desilo sa njom. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading