UTOPIO SE OTAC DEVETORO DECE! Tragičan kraj potrage za nestalim Doljevčaninom

Autor:

Hronika

01.05.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je policija intenzivno tragala za nestalim muškarcem, sve do danas nije bilo nikakvih tragova o njegovom mestu boravka.

UTOPIO SE OTAC DEVETORO DECE! Tragičan kraj potrage za nestalim Doljevčaninom

Foto: privatna arhiva

Nakon višednevnog intenzivnog traganja, telo Miroslava Gavazovića (40) pronađeno je danas u Južnoj Moravi, na rečnom sprudu u ataru sela Čapljince. Prolaznici su primetili leš i odmah alarmirali policiju, koja je izašla na lice mesta zajedno sa Hitnom pomoći i vatrogasno-spasilačkim jedinicama.

Miroslav Gavazović, Doljevčanin čiji je nestanak prijavljen 26. aprila, identifikovan je od strane svojih srodnika. Njegova supruga, Amanda Usainović, otkrila je da je poslednji put kada se čula sa suprugom, on izrazio nezadovoljstvo hladnom vodom reke pre nego što je izgubila kontakt sa njim. Ovo je izazvalo sumnju da je upravo Gavazović osoba koja je pronađena u reci.

Iako je policija intenzivno tragala za nestalim muškarcem, sve do današnjeg jutra nije bilo nikakvih tragova o njegovom mestu boravka. Pretpostavlja se da je Gavazović, koji je radio u komunalnom preduzeću i imao devetoro dece, pokušao da pregazi reku kako bi brže stigao kući, ali je nažalost izgubio život u tom pokušaju.

Niška policija je potvdila da je pronađeno telo četrdesetogodišnjeg muškarca te da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazale da je njegova smrt posledica krivičnog dela.

Nakon prijave Miroslavovog nestanka policija je intenzivno tragala za njim ali nikakav njegov trag nije pronađen sve do jutros.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Anita

01.05.2024 15:36

O, boze tuge. Jadan covek. Nadam se da ce preduzece da pomogne porodici. Pocivao u miru.