EKSKLUZIVNO: PRVE REČI UROŠA PLAVŠIĆA: Ljubav prema Zvezdi ne krije, ali je imao MISTERIOZAN ODGOVOR oko dolaska na Kališ!

Autor:

Sport

15.05.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobio je skandiranje od strane navijača.

EKSKLUZIVNO: PRVE REČI UROŠA PLAVŠIĆA: Ljubav prema Zvezdi ne krije, ali je imao MISTERIOZAN ODGOVOR oko dolaska na Kališ!

Foto: Starsport

Na programu večeras je drugi meč između košarkaša Crvene zvezde i Partizana, a igra se u okviru finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Među 8.000 navijača u Pioniru bio je Uroš Plavšić, i dalje aktuelni košarkaš Mege, koji je dobio ovacije publike. Prethodnih dana navodno je potpisao ugovor sa crveno-belima, a zvezdaši su ga pozdravili pesmom da je "jedan od njih". Ipak, sudeći po njegovim rečima za Republiku, posao nije gotov.

- Videćemo šta će biti i kako, još uvek ne smem ništa da pričam - otkriva Uroš za naš portal.

Usledilo je logično pitanje zbog čega je onda u Pioniru tokom derbija:

- Ovde sam zbog ljubavi prema Zvezdi.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde slavili su u prvom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige rezultatom 85:82, a nakon velike drame, preokreta i ubuđenja u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“.

Nakon večerašnjeg meča, serija se seli pred „grobare“, u najveću dvoranu na Balkanu – Beogradsku arenu. Po planu, treći meč na programu je 19. maja, dok bi četvrti trebalo da se odigra dva dana kasnije na istom meču. Eventualna majstorica bi vratila seriju u „Pionir“ (25. maj), budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige. Inače, titulu brani Partizan. Crno-beli su ujedno i najtrofejniji klub od osnivanja lige 2001. godine, pošto su jedini u sedam navrata osvojili naslov. Prate ih najljući rivali s Malog Kalemegdana koji imaju šest titula, FMP ima dve, a Cibona, Budućnost, Olimpija, Makabi, Hemofarm i Zadar po jednu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading