ŠOKANTNA PROMENA ZORANA MARJANOVIĆA NAKON ZATVORA! Mršav, ispijen - samo bleda senka čoveka kakav je bio (FOTO)

Autor:

Hronika

03.10.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović deluje gotovo neprepoznatljivo.

ŠOKANTNA PROMENA ZORANA MARJANOVIĆA NAKON ZATVORA! Mršav, ispijen - samo bleda senka čoveka kakav je bio (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović je danas pušten na slobodu nakon što mu je ukinut pritvor. On je, podsetimo, bio pritvoren od 22. jula prošle godine, nakon što mu je, presudom Višeg suda u Beogradu, određena kazna zatvora u trajanju od 40 godina.

Kao što se može videti na priloženoj fotografiji, on je tokom svog boravka u zatvoru primetno izgubio na telesnoj težini, a lice mu izgleda ispijeno.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukic

Zoran Marjanović pre i posle zatvora

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, dana 3. oktobra 2023. godine doneo je rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

U saopštenju se podseća da mu je pritvor ponovo određen 22. jula prošle godine, kada je nepravosnažno osuđen.

Pritvor mu je ponovo određen po objavljivanju napravnosnažne presude kojom je oglašen krivim zbog krivičnog dela teško ubistvo i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina, to, i pored značajnog interesovanja o ovom krivično – pravnom događaju, o kojem je nesporno pisao veliki broj štampanih i elektronskih medija i o kojem je javnost bila obaveštena, činjenice i okolnosti koje se odnose na sam način izvršenja dela i težinu posledice istog protekom vremena od izvršenja su izgubile na intenzitetu i značaju da bi iste u ovoj fazi postupka dovele do uznemirenja javnosti koja može ugroziti nesmetano i pravično vođenje ovog krivičnog postupka. Imajući u vidu navedeno Apelacioni sud je našao da je opravdan predlog branilaca okrivljenog da se prema istom ukine pritvor i odmah pusti na slobodu - saopštio je Apelacioni sud u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.10.2023 17:34

Kako to mislite : "mršav, ispijen"... on je ŽIV, A JELENA - NIJE... a ZNA i ko ju je ubio ; pa neka kaže , prizna ... Što se mi mešamo : žena ubijena "a niko nije kriv" (?) . Pa NE može da mu bude isto, kao kada je Jelena bila živa ... bio moćan , silan , ideje , ova (majka ) "vračala" (i zarađivala) poznatim ličnostima ... E, "Leba bez motike" !!! DA SU RILJALI I KOPALI, MANJE BI IMALI, ALI BI BILI SREĆNIJI : I SVI BI BILI ŽIVI ...