TUGA! 34. DAN OD NESTANKA DEVOJČICE, A TELA JOŠ NEMA! Da li će Danka Ilić biti pronađena do SVOG ROĐENDANA koji pada na VELIKI PRAZNIK: Teško njenim roditeljima...

Autor:

Hronika

01.05.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu samo da zamislim kako će biti Dankinim roditeljima na njen rođendan, kaže komšinica.

TUGA! 34. DAN OD NESTANKA DEVOJČICE, A TELA JOŠ NEMA! Da li će Danka Ilić biti pronađena do SVOG ROĐENDANA koji pada na VELIKI PRAZNIK: Teško njenim roditeljima...

Foto: Shutterstock, Facebook

danka

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana - 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Republika

Foto: facebook

Ubice Danke Ilić još uvek ne govore gde su ostavili devojčicino telo

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Ubistvo Danke Ilić, devojčice iz Bora koja bi 6. maja napunila dve godine, zbog iskazane bezdušnosti i svireposti ne prestaje da šokira Srbiju i region. Bezdušno je, jer su dvojica osumnjičenih za ubistvo krili povređenu Danku u gepeku automobila smrti dok su istovremeno lagali njenog oca da je "nisu videli"; svirepo, jer su telo devojčice bacili u đubre, na divlju deponiju, kao da bacaju zaostali džak šuta. Ceo region se svakodnevno pita gde je telo devojčice i da li će se telo pronaći do njenog rođendana, kada bi na Đurđevdan napunila dve godine.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, facebook

Roditelji van sebe - približava se Dankin rođendan a oni neznaju gde im je dete

Kako kaže komšinica roditelja Danki Ilić, teški dan postaju još teži kako se približava njen rođendan.


- Šta da vam kažem, nije mi jasno da još Dankino telo ili Danka, ne ynam kako ni da kažem, ne može da se nađe. Mučni roditelji samooni ynaju kako im je. Uskoro je Dankin rođendan, rodila se na veliki praynik, na Đurđevdan, valjda će Bog dati da se nešto sayna do tada. Mogu samo da zamislim kako će biti Dankinim roditeljima na njen rođendan. Bebica bi napunila dve godinice. Ne mogu više ništa da kažem, čujete i sami da sam već počela da plačem - rekla je komšinica za naš portal.

Podsetimo, trenutno se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod" Bor koji su vozili osumnjičeni za njeno ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković, a kako nezvanično saznajemo, na veštačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

Osim vozila, veštače se i lopate, kao i motorna testera koja je uzeta iz porodičnog doma Dejana Dragijevića.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP "Vodovod" u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila - kaže naš izvor.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading