SCENE U PALATI PRAVDE RAZARAJU DUŠU: Milena Radulović sa dečkom na suočavanju sa Mikom Aleksić! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

19.10.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Radulović stigla na suočavanje sa Mikom Aleksić!

Glumica Milena Radulović stigla je u Palatu pravde na nastavak njenog suđenja sa Miroslavom Mikom Aleksićem, kojeg je prijavila za polno uznemiravanje i silovanje, a kako se može videti na snimku koji je Republika "uhvatila", scena nimalo nije bila prijatna.

Radulovićevoj je u hodniku pravio društvo i njen novi dečko Ognjen Janković, reditelj i frontmen grupe "Beogradski sindikat", ali i kolege Milan MarićAndrija Milošević, kao i njegova supruga, takođe glumica, Aleksandra Tomić Đeđa, koji su joj sve vreme pružali podršku i stajali uz nju.

Podsećanja radi, suđenje Miroslavu Aleksiću, vlasniku dramskog studija "Stvar srca," se nastavlja danas u Palati pravde. Glavni svedok u ovom slučaju je Milena Radulović, glumica koja je inicirala niz prijava protiv Aleksića zbog silovanja i polnog uznemiravanja.

Radulovićeva je započela svoje svedočenje 19. septembra i ostala je pri svojim izjavama pred tužilaštvom. Ona je odgovarala na pitanja Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića, a danas će nastaviti sa iznošenjem svojeg iskaza.

Republika

Foto: ATA Images

Mika Aleksić i Milena Radulović

Inače, Miroslav Aleksić je optužen za četiri slučaja silovanja, od kojih su dva kvalifikovana kao produženo trajanje, i pet slučajeva polnog uznemiravanja, pri čemu su i ova dva kvalifikovana kao produženo trajanje.

Prva osoba koja je podigla optužbe za seksualno zlostavljanje protiv Aleksića bila je glumica Milena Radulović. Nakon njenih optužbi, Iva Ilinčić i druge devojke takođe su se pridružile optužbama protiv njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading