NAŠA POZNATA GLUMICA ŽESTOKO POVREĐENA: Završila sa gipsom do kolena, ne može da STANE NA NOGE!

Autor: P. R.

Zabava

18.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživela nezgodu, ne može da hoda!

NAŠA POZNATA GLUMICA ŽESTOKO POVREĐENA: Završila sa gipsom do kolena, ne može da STANE NA NOGE!

Foto: printscreen/K1 TV

Aleksandra Janković

Glumica Aleksandra Janković nedavno je zabrinula javnost kada je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografija na kojima se vidi da su joj obe noge žestoko povređene, te je usled povreda završila u gipsu do kolena i zavojima u predelu skočnog zgloba.

Međutim, Jankovićeva je sada objavila novu fotografiju, te dodatno zabrinula svoje pratioce, istakavši da je stavila novi gips, te da je čeka nimalo lakih osam nedelja, koliko je naloženo da miruje kako bi se što pre oporavila.

Republika

Foto: instagram.com/letecaleblebija

Aleksandra Janković instagram

- Novi gips, novih osam nedelja. Biće ovo zanimljiva jesen i zima - napisala je glumica u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, Aleksandra Janković je doživela nezgodu u kući, zbog koje je čeka dug period oporavka. I pored povreda, uspešna glumica je ostala pozitivna, pa je sa svojim fanovima podelila na kakavim je sada mukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading