INTIMNI TRENUTAK: Vanja pipao Tadića pred Jovanom Guzijan! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv detalj viđen je nakon duela na najvećem srpskom stadionu.

INTIMNI TRENUTAK: Vanja pipao Tadića pred Jovanom Guzijan! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/TV Arena sport

Fudbalska reprezentacija Srbije trijumfom nad Crnom Gorom rezultatom 3:1 praktično je obezbedila učešće na Evropskom prvenstvu koje će se naredne godine održati u Nemačkoj.

"Orlovi" će nakon četvrt veka ponovo učestvovati na evropskoj reprezentativnoj smotri, a nakon meča na stadionu "Rajko Mitić" vladala je sjajna atmosfera među našim reprezentativcima na terenu.

Fudbaleri Srbije su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka poleteli jedan drugom u zagrljaj i samo na osnovu navedenog je bilo jasno koliko im trijumf nad "sokolovima" znači, a nakon počasnog kruga, kapiten naše selekcije Dušan Tadić je pristupio davanju izjave za TV Arena Sport.

Tokom intervjua sa novinarkom Jovanom Guzijan, Tadiću, koji je bio bez dresa, prišao je čuvar mreže Vanja Milinković-Savić i počeo d amu broji pločice na stomaku:

- Jedan, dva, tri, četiri - nasmejao je Vanja kako kapitena reprezentacije, tako i lepu voditeljku TV Arene sport.

 

 

Da podsetimo, "orlove" do kraja kvalifikacionog ciklusa očekuje još susret sa izabranom selekcijom Bugarske, a navedeni susret odigraće se tokom novembarske reprezentativne pauze na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading