OGLASIO SE I DUCI: Zbog povrede je preskočio septembarske kvalifikacije - nakon trijumfa nad "sokolovima", jednim potezom je oduševio naciju! (FOTO)

Autor:

Sport

18.10.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njega se velika bura podigal u danima iza nas.

OGLASIO SE I DUCI: Zbog povrede je preskočio septembarske kvalifikacije - nakon trijumfa nad "sokolovima", jednim potezom je oduševio naciju! (FOTO)

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Dušan Tadić

Fudbalska reprezentacija Srbije ipak je, može se reći, uspešno okončala septembarski ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Nemačkoj.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića, nakon poraza u Budimpešti od selekcije Mađarske rezultatom 1:2, pred oko 30.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić" savladali su Crnu Goru rezultatom 3:1 čime su stigli na korak od toliko željenog plasmana na predstojeći EURO.

Prethodnih dana mnogo polemike u medijima izazvalo je odsustvo Dušana Vlahovića sa poslednje dve reprezentativne obaveze. On je naime, usled povrede otkazao selektoru Stojkoviću, mada je postojala informacija da je obećao da će se naći među "orlovima" za duele koji su direktno odlučivali o sudbini našeg nacionalnog tima.

Samo par sati nakon slavlja naših reprezentativaca i navijača na najvećem srpskom stadionu, popularni Duci se oglasio na društvenoj meži Instagram.

Foto: Instagram.com/Dušan Vlahović

Duci je podržao svoje reprezentativne drugove

 

On je uz sliku slavlja srpskih fudbalera postavio i tri srca u bojama srpske zastave.

Da podsetimo, Srbiju do kraja kvalifikacija očekuje još susret sa selekcijom Bugarske. Navedeni susret na programu je 19. novembra, a po prvi put u zvaničnom susretu naša reprezentacija će odigrati meč u Leskovcu na novoizgrađenom gradskom stadionu Dubočica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading