KATAKLIZMA: Brazil ponovo ostao bez bodova, ali i svog najboljeg fudbalera - TEŠKA POVREDA Nejmara! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata je nastavljena.

KATAKLIZMA: Brazil ponovo ostao bez bodova, ali i svog najboljeg fudbalera - TEŠKA POVREDA Nejmara! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Nico Cantor

Fudbalska reprezentacija Brazila nastavlja sa lošim rezultatima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se 2026. godine igra u Meksiku, kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon šokantnog remija sa Venecuelom (1:1), "karioke" su u četvrtom kolu poražene od Urugvaja rezultatom 0:2, a golove su postigli Dervin Nunjez u 42. i Nikolas de la Kruz u 77. minutu meča.

Međutim, ono što mnogo više brine navijače Brazila, jeste teška povreda Nejmara. Igrala se nadoknada vremena prvog perioda igre kda je Nejmar u jednom duelu nezgodno doskočio na levu nogu i srušio se na travu. Odmah se uhvatio za koleno i ruku visoko podigao kako bi ukazao lekarskoj ekipi d mu je pomoć neophodna. Istovremeno, po izrazu lica bilo je potpuno jasno da je u pitanju teža povreda.

 

 

Prema dostupnim informacijama Nejmar je doživeo težu povredu ukršteih ligamenata kolena. Sledi operacija i kako se procenjuje pauza između šest i devet meseci.

Sasvim je izvesno da je aktuelna sezona za Nejmara okončana i da će propustiti Kopa Ameriku.

Kada je reč o južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Brazi nakon četiri odigrana susreta ima sedam osvojenih bodova i trenutno se nalazi na trećoj poziciji. Ispred "karioka" su selekcije Argentine i Urugvaja.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading