POBESNEO JE: Nakon što je pogođen flašom u glavu, Nejmar krenuo da se razračuna sa nezadovoljnim navijačima - veliki skandal potresa brazilski fudbal! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi rezultatski šok doživeli su ljubitelji fudbala u Brazilu.

POBESNEO JE: Nakon što je pogođen flašom u glavu, Nejmar krenuo da se razračuna sa nezadovoljnim navijačima - veliki skandal potresa brazilski fudbal! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Roy Nemer

U sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se 2026. godine odigrati u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama, selekcija Brazila dočekal je Venecuelu, a krajnji ishod navedenog susreta iznenadio je sve ljubitelje fudbala širom planete.

"Karioke" su pred 44.000 navijača uspele u 50. minutu preko Gabrijela uspele da stignu do prednosti, ali je samo pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka Bela šokirao Brazil i susret je okončan podelom bodova, rezultatom 1:1.

Prema očekivanju, navijači su bili izuzetno besni po okončanju susreta, a najdeblji kraj izvukao je Nejmar kojeg je jedan od navijača prilikom ulaska u tunel pogodio flašom u glavu.

 

 

Reakcija vedete brazilskog fudbala bila je očekivana. Uz salvu ne baš pristojnih reči, krenuo je da se obračuna sa svojim sunarodnikom na tribini, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i besnog fudbalera uvelo u tunel čime je vewći skandal izbegnut.

Kada je reč o samom kvalifikacionom ciklusu, Brazilci nakon tri odigrana kola imaju skor od dve pobede i jednog remija i sa sedam bodova trenutno drže drugu poziciju u južnoameričkim kvalifikacijama iza Argentine koja u ovom trenutku ima stoprocentni učinak.

Već u sredu 18. oktobra "karioke" odlaze na megdan Urugvaju koji je u dosdašnjem toku kvalifikacija zabeležio po jednu pobedu, remi i poraz.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading