BUDVA POD OPSADOM POLICIJE, SPREČANA LIKVIDACIJA! Kod "atentatora" pronađene maske i GLOK - jure se ostali članovi BANDE! (FOTO)

Autor:

Svet

13.10.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad je stavljen pod blokadu kako bi se osiguralo da drugi članovi kriminalne grupe ne pobegnu.

BUDVA POD OPSADOM POLICIJE, SPREČANA LIKVIDACIJA! Kod "atentatora" pronađene maske i GLOK - jure se ostali članovi BANDE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Sinoć oko 22.30 časa, policija u Budvi je uspešno sprečila planiranu likvidaciju i uhapsila M.A. (34) iz Jermenije, član pripadnika organizovane kriminalne grupe. Incident se dogodio u ulici Slovenska plaža, a akcija je sprovedena nakon pažljivog praćenja sumnjivog vozila.

Policajci su primetili vozilo marke "VW Polo" sa barskim registarskim oznakama i pristupili su njegovoj kontroli. Vozilo se zaustavilo na zemljanom parkingu u slepoj ulici, a tri putnika iz vozila su naglo izašla i pokušala da pobegnu. Ubrzo nakon zaustavljanja, jedno lice je sustigla policija.

Odmah su obaveštene sve raspoložive policijske jedinice u Budvi, zajedno sa službenicima kriminalističke policije. Grad je stavljen pod blokadu kako bi se osiguralo da drugi članovi kriminalne grupe ne pobegnu.

Državni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru stigao je na lice mesta kako bi sprovela istragu. Prilikom pregleda vozila, pronađena su dva pištolja marke "Glock" sa okvirima, svaki sa po 19 komada municije, automatski pištolj "Škorpion" sa prigušivačem i 17 komada municije, kao i dve silikonske maske, više pari rukavica i garderobe za presvlačenje.

Akcija policije uspešno je sprečila moguću tragediju i dovela do hapšenja M.A. (34), čime je ozbiljna pretnja javnoj bezbednosti u Budvi privremeno neutralisana. Službe bezbednosti nastaviće sa daljim istraživanjem i identifikacijom drugih članova organizovane kriminalne grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading