UČENIK PRETIO NASTAVNICI PIŠTOLJEM, PA POBEGAO! Otac ga predao policiji - još jedan stravični slučaj u školama

Autor:

Hronika

11.10.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik prvog razreda na času izvadio pištolj i uputio pretnju profesorki i zatim pobegao.

UČENIK PRETIO NASTAVNICI PIŠTOLJEM, PA POBEGAO! Otac ga predao policiji - još jedan stravični slučaj u školama

Foto: Shutterstok

Učenik Srednje mešovite škole u Žepču uhapšen je zbog sumnje da je doneo pištolj i pretio profesorki, a nakon toga pobegao, s tim što ga je na kraju, čuvši šta se desilo, policiji predao otac.

Aldina Alić, portparolka MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, rekla je za banjalučke "Nezavisne novine" da je, prema prvim, preliminarnim informacijama, učenik prvog razreda na času izvadio pištolj i uputio pretnju profesorki i zatim pobegao.

- Odmah su obaveštene sve policijske patrole. Ubrzo je usledio i poziv oca, koji je u međuvremenu saznao za događaj, te ga u kući zadržao, stavio pod kontrolu, do dolaska policijskih službenika- rekla je Alićeva. Prema dosadašnji saznanjima, okvir pištolja je bio prazan u trenutku kada ga je učenik doneo u školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tina

11.10.2023 16:22

Meni je fascinantno da toliko ljudi ima oružje u kući. Ja ga nemam niti itko koga poznajem. Šta će vam oružje u kući kraj djece? I ako ga čak imate zašto djeca znaju da ga imate?