TINEJDŽERKA SE VRATILA IZ ŠKOLE OBLEPLJENA TRAKOM: Majka se ZALEDILA kada je saznala da su to NASTAVNICI uradili, OVO je razlog!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nije ni sanjala da su prosvetni radnici u stanju ovako nešto da urade.

TINEJDŽERKA SE VRATILA IZ ŠKOLE OBLEPLJENA TRAKOM: Majka se ZALEDILA kada je saznala da su to NASTAVNICI uradili, OVO je razlog!

Foto: shutterstock

Svađa majke i ćerke

Šane Dramond je mlada devojka, tinejdžerka, koja je jedan dan otišla u školu a vratila iz nje u šokantnom izdanju!

Imala je pocepane farmerke, a kako majka od tinejdžerke navodi, nastavnici su smatrali da je to neprikladno i selotepom su joj sakrili otkrivenu kožu. 

Šana je podelila svoje iskustvo na TikToku, pokazujući kako izgledaju noge njene ćerke i kako je rešila problem u školi.

 

@itvnews A mum in Missouri was fuming when her daughter's ripped jeans were taped over at school #itvnews #school #uniform #usa ♬ original sound - itvnews

 

- Da li ste mislili da je prihvatljivo stavljati lepljivu traku na kožu moje ćerke?-  pitala je žena na svom TikTok profilu. 

Da li preterujem ili se opravdano nerviram što je škola smatrala da je prihvatljivo da selotep traka stavi na kožu mog deteta? Trebalo je da me pozove škola ako su hteli da promeni pantalone - dodala je. 

Mnogi su se složili da ako je sama škola imala problem sa tim kako se devojka obukla, da su trebali da pozovu majku, a ne da joj nalepe preko kože traku. 

- Nikada ranije nismo imali problema sa pravilima oblačenja. Uniforme navijačica su kraće od ove. Bila je ponižena i morala je to da sakrije vezujući kaput oko prednje strane - rekla je majka, a zatim dodala da njena ćerka ima jako osetljivu kožu i ekcem. 

Ispod videa su se samo ređali komentari podrške. 

- Ne mogu ni da zamislim kako se devojka tada osećala - 
- Kao neko ko ima problem sa osetljivom kožom, isto bih odreagovala - 
- Kodeks oblačenja ili ne, zoveš roditelje i kažeš im da ponesu odeću da se presvuku - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading