MOLITVENI SKUPOVI FANATIKA ISPRED KLINIKA ZA ABORTUS U NOVOM SADU! Incijativa "40 dana za život" pokrenula bizarnu akciju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.10.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aktivisti ove incijative već su viđeni ispred nekoliko klinika za abortus u Novom Sadu.

MOLITVENI SKUPOVI FANATIKA ISPRED KLINIKA ZA ABORTUS U NOVOM SADU! Incijativa "40 dana za život" pokrenula bizarnu akciju! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Grupa aktivista, poznata kao Incijativa "40 dana za život", pokrenula je akciju ispred klinika za abortus u Novom Sadu. Ova akcija ima za cilj organizovanje molitvenih skupova i mirnih protesta ispred klinika koje obavljaju abortuse, izražavajući svoje protivljenje prema ovoj medicinskoj proceduri.

 

 

Aktivisti ove incijative već su viđeni ispred nekoliko klinika za abortus u Novom Sadu. Njihova prisutnost privukla je pažnju građana i izazvala diskusiju u lokalnoj zajednici.

Incijativa "40 dana za život" postoji duže vreme i sprovodi slične akcije, posebno tokom perioda od 40 dana. Tokom ovih 40 dana, aktivisti organizuju molitvene skupove, drže transparente i razgovaraju sa prolaznicima o svojim stavovima prema abortusu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading