KADA SU VIDELI BEBU NA ULTRAZVUKU , REKLI SU JOJ DA ODMAH ABORTIRA: "Svi su bili protiv mene, ja sam jedina želela da ga zadržim, evo da li sam se POKAJALA"

Autor: M.O.

Lifestyle

12.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktori su na ultrazvuku videli da je beba bez udova.

KADA SU VIDELI BEBU NA ULTRAZVUKU , REKLI SU JOJ DA ODMAH ABORTIRA: "Svi su bili protiv mene, ja sam jedina želela da ga zadržim, evo da li sam se POKAJALA"

Foto: youtube/printscreen/ SWNS

Majka čiji je sin rođen bez nogu i jedne ruke nikada nije pristala na abortus, iako je znala šta može da očekuje tokom trudnoće. U stvari, on je savršen!

Rozi Higs je tokom trudnoće upozorena da dečak verovatno ima sindrom amnionske brazde.

Udovi deteta se ne razvijaju pravilno u materici kada je prisutan ovaj sindrom. Ignorisala je sve savete prijatelja i porodice da treba da prekine trudnoću. Sada kaže da je to bila najbolja odluka koju je mogla da donese, prenosi "Mirror".

Mali Henri je odmah imao operaciju odvajanja prstiju, a sada voli da je koristi dok se kupa i igra.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ SWNS

Dečak je rođen sa samo jednom rukom

 

Bila je sigurna da ga želi zadržati!


- Kada su mi rekli da moje dete neće imati noge i jednu ruku, bila sam jako zabrinuta i potresena. Bez obzira na sve savete i priče o abortusu, bila sam sto odsto sigurna da želim da ga zadržim - rekla je 29-godišnja Rouzi.

Prema rečima roditelja, mali Henri odlično napreduje i nemaju brige za njegovu budućnost.

- Jasno mi je da će njegov život uvek biti malo drugačiji, ali sam sigurna da će moći da se nosi sa svim izazovima koji su pred nama - rekla je Rouzi.

Takva deca su posebna, Rozi je od porođaja u kontaktu sa mnogim drugim roditeljima čija deca imaju slične probleme.

- Oni su tako posebni. Pomažemo im u svetu. Jasno je da kuću moramo prilagoditi njegovim potrebama, kako bi se lakše kretao. Možda nema noge i ruke, ali bar što se mene tiče, on je apsolutno savršen - rekla je ponosna mama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading