CRNOGORCI BI DA SE OBOGATE NA PARTIZANU: Crno-beli nemaju kud sem da im plate

Autor:

Sport

12.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza svega stoji podgorička Budućnost.

CRNOGORCI BI DA SE OBOGATE NA PARTIZANU: Crno-beli nemaju kud sem da im plate

Foto: twitter.com/KK Partizan

Košarkaši Partizana učestvovaće na ABA Superkupu koji će se održati u Podgorici od 18. do 20. septembra. Crno-beli će u "Morači" igrati kao branilac titule u AdmiralBet ABA ligi, dok će se osim njih i Budućnosti, koja je i domaćin turnira, za trofej boriti i Cedevita Olimpija, FMP, Mega, Zadar, SC Derbi i Igokea.

Imajući u vidu da u ABA Superkupu igraju jaki klubovi, praktično svi značajniji na Jadranu izuzev Crvene zvezde Meridianbet koja je odustala, organizatori su rešili da dobro zarade imajući u vidu cene karata koje su objavili. A kako je Partizan prvi favorit za titulu i ima armiju navijača u regionu, za očekivati je da će grobari biti najbrojniji u hali, pored navijača Budućnosti. I svi će morati da kupe neku od karata i da za to odreše kesu. Tako dnevna karta košta osam evra za prvi dan, za drugi deset evra i za finalni 15 evra.

Dakle, neće biti moguća kupovina ulaznica samo za Partizanov meč, već za sve koji se tog dana igraju. A u ponedeljak 18. septembra u 12 časova prvi na parket izlaze Cedevita Olimpija i Igokea, a potom se sastaju šampion AdmiralBet ABA lige Partizan i Mega. Od 18 časova Budućnost igra protiv Zadra, dok će u poslednjem meču prvog dana SC Derbi odmeriti snage sa ekipom FMP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading