ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Partizan predstavio novi dres, a na njemu ZVEZDE. Još jedan detalj upada u oko

Autor:

Sport

12.09.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će premijeru dresova imati sutra protiv Fuenlabrade na stadionu Tašmajdan.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Partizan predstavio novi dres, a na njemu ZVEZDE. Još jedan detalj upada u oko

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana uveliko se spremaju za novu sezonu, a posle turnira u Banjaluci sutra će odigrati prvi meč pred svojim navijačima protiv Fuenlabrade, na rasprodatom stadionu Tašmajdan pod vedrim nebom.

Biće to prilika da grobari, koji razgrabljuju sezonske karte za novu sezonu, vide na delu svoje ljubimce, ali i nove dresove koji su danas predstavljeni. Naime, kapiten crno-belih Kevin Panter i povratnik Ognjen Jaramaz imali su tu čast da osvanu u promotivnom videu koji su crno beli okačili na društvenim mrežama povodom promocije novog dresa. I dok Amerikanac sa srpskim pasošem i povremeni reprezentativac Srbije igraju basket u novobeogradskom bloku 23 u oko su zapala dva detalja na novim vresovima.

 

 

Naime, svi košarkaši Partizana će na leđima, između prezimena i vrata, nositi zastavu Srbije kao i prethodnih sezona. Na prednjoj strani dresa je ime kluba, grb, broj, sponzor, a tu je još jedan detalj.

Foto: Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Zastava Srbije na dresu

U dnu broja nalaze se tri zvezdice, koje su vidljive na grbu crno-belih predstavljenom 2018. godine. Dve bele zvezdice predstavlja preko 20 domaćih titula, dok žuta simbolizuje titulu prvaka Evrope osvojenu 1992. u Istanbulu.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Zvezdice na broju

Na prvi pogled dresovi izgledaju moćno, a krajnji sud daće navijači. Doduše, odelo ne čini čoveka, pa će i lepi i moderni dresovi malo značiti ako košarkaši Partizana ne budu dominantni u njima kao prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading