GROBARI ĆE SRUŠITI REKORD: Partizan je uradio svoje, navijači su sada na potezu

Autor:

Sport

06.09.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi očekuju da će prošlogodišnji učinak biti nadmašen, ali to ima svoju cenu.

GROBARI ĆE SRUŠITI REKORD: Partizan je uradio svoje, navijači su sada na potezu

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaški klub Partizan pustio je danas obnovu sezonskih karata čime je zvanično počela prodaja godišnjih karata za novu sezonu. Prodajna mesta su Blagajna beogradske Arena (na severnoj strani četiri prodajna mesta), a radno vreme je svakog dana od 12 do 20 časova. Drugo mesto je blagajna Doma omladina i prodaja karata će biti svakog dana od 12 do 22 sata, a sezonske ulaznice moći će da se kupuju i u TC Rajićeva na prvom spratu od 12.00. do 22.00.

 

 

Podstimo, Partizan je prošle godine prodao više od 11.000 sezonskih karata, a interesovanje za obnosu starih i kupovinu novih, što je bio obavezan uslov, iskazalo je više od 30.000 grobara. Zbog toga su crno-beli bili prinuđeni da za nekoliko dana odlože početak prodaje sezonskih ulaznica.

Zbog velikog interesovanja ilustrovanog u preko 30.000 registrovanih navijača koji se interesuju za kupovinu sezonskih karata, kao i usled promene tiketing partnera, odlaže se početak obnove/prodaje sezonskih karata za 6. septembar - naveli su iz Partizana, a to se juče i obistinilo.

U međuvremenu je Partizan saopštio i cene sezonskih karata, koje su nešto povoljnije za sve navijače koji obnavljaju prošlogodišnje ulaznice. Međutim, pojedini navijači su besni jer su karte za ista mesta ove sezone veće nego prethodne.

Foto: Starsport

 

Tako se cene ulaznica  kreću od 10.000 dinara za jug na kojem su najvatreniji navijači, dok za centralni deo nivoa 400 treba platiti 23.000 dinara, dok je obnova istih mesta dostupna po ceni od 22.300 dinara. Mesta na nižem nivou, u sektoru Standard 2, koštaće 50.000 dinara, dok će pozicije bliže sredini terena, u sektoru Standard 1, biti dostupne po ceni od 70.000 dinara. 

Takođe, Partizan je otvorio pozivni centar na broju 069 164 1992, gde će navijači moći da postavljaju pitanja i reše nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama radnim danima od 9 do 17 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Najbolji AMBIJENT

06.09.2023 22:05

Armijo NASA idemo svi. Ima I sta da se vidi. Najatraktivnija kosarka EVROPE !