OGLASILI SE CRNO-BELI: Važno obaveštenje za navijače Partizana!

Autor:

Sport

01.09.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će zanimati sve grobare.

OGLASILI SE CRNO-BELI: Važno obaveštenje za navijače Partizana!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana su pre nekoliko dana "upalili motore" pred novu sezonu, u kojojo ih očekuju borbe na Jadranu, ali što je još bitnije, u Evroligi.

Crno-beli su pretrpeli značajne promene u igračkom kadru, ali se, makar po imenima, čini da je ova ekipa još jača nego prethodne sezone.

Stigli su Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, dva iskusna evroligaška igrača, kao i dve zvezde iz NBA lige, Frenk Kaminski i Pi Džej Dozijer. Ono što može da raduje navijače jeste što to nije kraj, a iz kluba su najavili nove promene u igračkom kadru, odnosno još jedno ili dva pojačanja.

Sa druge strane, klub su napustili Dante Egzum, Matijas Lesor, Janis Papapetru, odnosno Jam Madar.

Jasno je da su nova imena u klubu privukla navijače, pa je pomama za sezonskim kartama velika. Ipak, prednost imaju osobe koje su i u minuloj sezoni bili vlasnici sezonskih ulaznica, a sada se na tu temu oglasio i Partizan.

Kako se u objavi na društvenim mrežama navodi, u sredu počinje obnova sezonskih karata, a da će se crno-beli uskoro ponovo oglasiti na ovu temu i dodatno pojasniti stvari svojim navijačima.

Podsetimo, Partizan je aktueli šampion AdmiralBet ABA lige, dok su u Evroligi stigli do četvrtine finala, gde ih je zaustavila ekipa Reala iz Madrida, koja je kasnije stigla do titule u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nekom SMETA euforija

01.09.2023 23:17

BRAVO NISTA NIJE SKUPO ZA ONO STO NAM KK PARTIZAN PRUZA. NAJBOLJA KOSARKA NAJBOLJI AMBIJENT ! IDEMO SVI !