NAPRAVILA INCIDENT NA NASTUPU: Breskvica gnusno vređala Crvenu zvezdu (VIDEO)

Autor:

Sport

05.08.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović provocira navijače crveno-belih.

NAPRAVILA INCIDENT NA NASTUPU: Breskvica gnusno vređala Crvenu zvezdu (VIDEO)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, dospela je u žižu javnosti zbog video snimka koji je nastao na jednom njenom nastupu, a preplavio je društvene mreže.

Naime, Breskvica je u jednoj diskoteci odlučila da podgreje atmosferu tako što je zapevala vanvremenski hit Seke Aleksić "Crno i zlatno", a to je dovelo do delirijuma među publikom.

Međutim, prisutni u klubu nisu bili najglasniji tokom dela pesme u kojoj ide tekst, već kada se začuje matrica. Jasno je da su u pitanju bili navijači Partizana, pošto su ukomponovali da u tom delu vređaju Crvenu zvezdu.

- Si*aj, Zvezdo - grmela je publika, a Breskvica nije krila sreću i uživanciju.

Inače, Anđela je poznata kao velika navijačica Partizana, pa se ubrzo pročulo da na njenim nastupima ovo nije novitet, već da je deo ustaljenog repertoara.

Ruku na srce, poznajući mentalitet navijača, to bi na nekom budućem nastupu moglo da izazove i incidente, pa bi pevačica možda mogla da porazmisli o pevanju ove pesme.

Istu stvar radila i Ivana Boom Nikolić

Takođe, ista scena viđena je i na nastupu Ivane Boom Nikolić, bivše članice grupe Harikejn, koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji 2021. godine.

Što se Breskvice tiče, ona je u muzičke vode uplovila kao maloletna devojka, snimajući duete sa svojoj tadašnjom jačom polovinom Vojažom.

Ipak, omiljeni par mlađe publike u Srbiji je prošao kroz težak raskid 2021. godine, a tada su se i muzički razdvojili. Od tada je svako od njih krenuo na svoju stranu, ali im karijera nije u padu, već naprotiv, hitovi se ređaju jedan za drugim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Sve sto je previse ne valja

05.08.2023 22:17

PA PRETERASE SA FAVORIZOVANJE ZVEZDE. ZNACI SVIMA JE ONA DOSADILA.

Grobaros

06.08.2023 12:40

Neka je živa i zdrava...IMAĆE ONA UVEK KOME DA PEVA!!!

Nik

06.08.2023 22:38

Svaka joj cast