ZVEZDINA LEGENDA ZAGRMELA: "Barak Bahar je DRUGI NIVO!"

Autor:

Sport

05.08.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se opredelila za stranog trenera Baraka Bahara i želim mu sve najbolje. Inteligentan je, vidi se da sve radi planski, rekao je nekadašnji šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

ZVEZDINA LEGENDA ZAGRMELA: "Barak Bahar je DRUGI NIVO!"

Foto: Starsport

Milojević, koji je ispisao istoriju kluba sa dva plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, rekao je za "Sputnjik" da je i u njegovo vreme bilo jasno da su ekipi potrebni brži igrači, ali da to ne možete da nađete na tržištu sa onime što vi možete da investirate.

- Ovo je drugi nivo. Mora mnogo kockica da se sklopi da bi neko došao. Dolazite nekad u situaciju "daj šta daš", a sada je situacija da klub i menadžment u ovom trenutku tačno znaju šta hoće. Uvek spominjem Zvezdana Terzića, znao je šta je potrebno, samo je čekao da se to poklopi - istakao je Milojević.

Foto: Starsport

Vladan Milojević, bivši strateg Crvene zvezde

Ističe da nije pratio Makabi da bi rekao nešto više o Baharu, ali da se vidi da se radi planski.

- Svakako je Bahar dobar trener i odabrani su takvi igrači, inteligentan je da napravi dobru igru, imao je i vremena tokom priprema, sada ima i odmorne igrače, osvežena je ekipa - smatra Milojević.

Podsetimo, izraelski stručnjak je nakon nekoliko sjajnih sezona u Makabiju ovog leta stigao u Zvezdu, a za kratak period je osvežio ekipu i pokazao da će crveno-beli imati šta da kažu ove godine i u okviru evropskih takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading