NEOBIČNE METODE IZRAELSKOG STRUČNJAKA: Barak, kao Šerlok, PRATI OBJAVE IGRAČA na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

31.07.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda igra totalno drugačije od drugih.

NEOBIČNE METODE IZRAELSKOG STRUČNJAKA: Barak, kao Šerlok, PRATI OBJAVE IGRAČA na društvenim mrežama!

Foto: Starsport

Barak Bahar nesumnjivo je jedan od faktora zbog kojih je navijačka pesma delija ponovo aktuelna.
Izraelski trener sa stručnim štabom predstavio se zvezdaškoj javnosti modernim postulatima fudbala, neviđenom mirnoćom, ali i predanošću poslu jer ništa ne prepušta slučaju. Budući da su društvene mreže, naročito među mlađom populacijom, jedan od najlošijih poriva društva, Bahar je rešen da drži na oku izabranike. Naime, na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prilično aktivan, među 320 naloga čije objave prati nalaze se svi fudbaleri Zvezde. Među njima i biseri omladinske škole Šljivić, Nedeljković, Lučić, Mijatović, Leković... Još jedna neobična metoda i novina u srpskom fudbalu, većini domaćih stručnjaka nepoznata, nepotrebna, a možda čak i bizarna, a koju praktikuje evropski trenerski krem poput Murinja, Gvaridole i drugih.
- Bahar vrlo odgovorno radi posao. Obraća pažnju na sve, između ostalog i na društvene mreže. Naročito ga zanimaju Zvezdini biseri u tom segmentu - otkriva naš izvor s Marakane.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Nemanja Milinčić (35) jedan je od najperspektivnijih srpskih stručnjaka. Bio je pomoćni trener u eri Vladana Milojevića, možda i najvoljenijeg predvodnika Zvezde u novijoj istoriji, a s obzirom na to da je mlad stručnjak, za Srpski telegraf govorio je i o trenerskim izazovima novijeg doba:

- Trend priključivanja igrača iz omladinske škole, vera u njih i pružanje prilike da igraju u pravim momentima oslikava proces Crvene zvezde da selektira Baraka Bahara za šefa stručnog štaba - počinje priču Milinčić i dodaje:
- Odlikuje ga atipična smirenost za ovo naše balkansko podneblje, jasnoća u organizaciji igre i samoj ideji. Ima odlične rezultate na samom početku mandata. Takav imidž i vođenje utakmica doprinosi velikom samopouzdanju igrača - nastavlja Nemanja.
Međutim, zasluge za aktuelnu situaciju i euforiju među zvezdašima nisu samo Baharove.
- Crvenu zvezdu tek očekuju lepe stvari. Miks novog i starog stručnog kadra daju fenomenalne stvari na početku njegove ere. Međutim, pre svega, istakao bih verovanje u proces koji traje poslednjih deset godina na Marakani. To je ključ svega - kaže Milinčić i potom poentira:
- Kvalitetan selektivni proces ljudskih resursa u svim sektorima, od struke do zaposlenih u klubu, kojim upravlja i rukovodi generalni direktor Zvezdan Terzić, jeste put koji oslikava današnju modernu Crvenu zvezdu. Takođe, zapadni pogled na fudbal Marka Marina, njegovo veliko igračko iskustvo i virtuoznost u posmatranju same igre od velikog su značaja. On donosi kvalitet više jer fudbal vidi iz drugačije perspektive - zaključio je Nemanja Milinčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading