ALBANCI VRAĆENI NA "FABRIČKA PODEŠAVANJA": Koreografija delija im je "TRN U OKU", ali "OSTAJU SLEPI" na TORTURU NAD SRBIMA!

Autor:

Sport

28.07.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemaju srama, neka pogledaju prvo u svoje dvorište!

ALBANCI VRAĆENI NA "FABRIČKA PODEŠAVANJA": Koreografija delija im je "TRN U OKU", ali "OSTAJU SLEPI" na TORTURU NAD SRBIMA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Fudbaleri Crvene zvezde demolirali su Fiorentinu (5:0) u poslednjem prijateljskom meču uoči starta nove sezone u Superligi Srbije i utakmice protiv Vojvodine (nedelja, 20.00, Marakana).

Pored briljantne igre u kojoj su se istakli Olanjinka sa dva gola, odnosno Kraso, Ivanić i Bukari sa jednim postignutim pogotkom, veliku pažnju privukla je i koreografija koju su delije simbolično napravile u 12. minutu i 44. sekundi.

Tada je na severu osvanula poruka sa natpisom "Kad se vojska na Kosovo vrati", a uz to video se i tenk, kao i srpska zastava i navijači Zvezde su na ovaj način rešili da pošalju apel da se poštuje Rezolucija 1244 po kojoj bi na Kosovu i Metohiji trebalo da bude prisutno i 1000 pripadnika srpske vojske.

U komšiluku su jedva dočekali ovu situaciju, te su žestoko udarili po delijama! Hrvati su tražili kaznu UEFA zbog koreografije, a u sramnu propagandu uključili su se i albanski političari Albin Kurti, Besnik Bislimi i Hajrula Čeku. Oni su na svojim Tviter nalozima napali navijače, ali i čelnike Zvezde, a spominjali su i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana kao jednog od glavnih ljudi na severnoj tribini u svoje vreme.

 

 

 

 

Dočekali su Albanci priliku da sve spinuju i pokušaju da okrenu na svoju vodenicu, ali im u tome nije uspelo, pa je reakcija javnosti bila brutalna. Jedan od korisnika Tvitera žestoko ih je prozvao!

- Veoma je zanimljivo kako albanski političari Hajrula Čeku, Albin Kurti i Besnik Bislimi plaču i žrvuju sebe zbog koreografije u Beogradu, a u isto vreme ostaju slepi za duge puške, policijski aparthejd i neosnovana hapšenja Srba na Kosovu i Metohiji - stoji u komentaru.

 

 

Albanci su dobili lekciju i sada im ne preostaje ništa drugo već da se "pokriju ušima", ali i da počnu da poštuju rezoluciju 1244!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading