MARAKANA ĆE "GORETI": Zvezda dobija NEOČEKIVANU PODRŠKU!

Autor:

Sport

15.07.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada je jasno da će atmosfera u Beogradu biti paklena.

MARAKANA ĆE "GORETI": Zvezda dobija NEOČEKIVANU PODRŠKU!

Foto: Starsport

Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbaleri Crvene zvezde polako, ali sigurno spremaju se za izazove koje će doneti predstojeća sezona.

Barak Bahar već sada je namestio tim da izgleda više nego kvalitetno, te su crveno-beli na turniru u Rusiji savladali veoma kvalitetne rivale poput Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1).

Zbog toga i ne čudi da već sada vlada ogromno interesovanje za Premijum sezonske ulaznice koje će važiti za sva takmičenja - Ligu šampiona, Superligu i Kup Srbije. Trenutno je najveće interesovanje za severnu tribinu, prema našim saznanjima prodato je više od 10.000 karata ukupno, a kompletno objašnjenje kako možete kupiti Premijum sezonsku ulaznicu pogledajte u sledećem video klipu.

Ako želite da gledate Crvenu zvezdu, bolje je da što pre dođete do svojih Premijum sezonskih ulaznica jer je interesovanje za utakmice šampiona Srbije prešlo granice naše zemlje! O čemu se zapravo radi?

Prema saznanjima našeg portala, čak 5.000 Slovenaca podnelo je zahtev za kupovinu Premijum sezonskih ulaznica za mečeve Crvene zvezde! Poznato je da za Zvezdu navija veliki broj ljudi iz zemalja bivše Jugoslavije, ali ovakvo interesovanje definitivno nije viđeno u poslednje vreme. 

Dakle, četa Baraka Bahara će verovatno imati i neočekivanu podršku na utakmicama naredne sezone, a prema saznanjima našeg portala pomenuti Slovenci će ipak morati da sačekaju da navijači koji su već godinama dolazili na mečeve Crvene zvezde obezbede svoju Premijum sezonsku ulaznicu.

Navijači koji su bili standardni na tribini imaće prednost kupovine, ali zbog velikog interesovanja delije će morati što pre po ulaznice koje će naredne sezone vredeti mnogo.

Podsetimo, Premijum sezonske karte će važiti za utakmice koje će se igrati na Marakani u sezoni 2023/24 u sva tri takmičenja - Ligi šampiona, prvenstvu i Kupu Srbije. Ispunjene tribine stadiona “Rajko Mitić” i himna Lige šampiona su svakako nešto što svaki zvezdaš želi da doživi, a od nezaboravne atmosfere vas deli samo klik na LINK

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Premijum sezonske ulaznice

 

Zvezda uvek nagrađuje najvernije, te će vlasnici sezonskih karata iz prethodne sezone, moći da obnove svoje Premijum sezonske ulaznice po neverovatno niskim cenama, a jedini uslov je produžetak članarine. 

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Premijum sezonske ulaznice, obnova članstva

 

Dakle, jedno je sigurno - na Marakani će atmosfera naredne sezone biti spektakularna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading