BIVŠI LJUBIMAC DELIJA ŠOKIRAO PLANETU! Saudijska Arabija? Neću da mi žena bude ZAMOTANA KAO NINDŽA!

Autor:

Sport

15.07.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskutabilna izjava nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

BIVŠI LJUBIMAC DELIJA ŠOKIRAO PLANETU! Saudijska Arabija? Neću da mi žena bude ZAMOTANA KAO NINDŽA!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Radovan Pankov

Nekadašnji ljubimac delija i igrač kog su navijači Crvene zvezde zavoleli zbog svoje borbe i požrtvovanosti na terenu, Radovan Pankov, ovog leta je i zvanično napustio Marakanu te se preselio u varšavsku Legiju.

Po dolasku u Poljsku Pankov je govorio za tamošnje medije gde se dotakao interesovanja iz Saudijske Arabije, te je dao veoma diskutabilnu izjavu.

Ponekad se ne radi samo o finansijama. Imao sma dobre uslove u Crvenoj zvezdi, još sam mlad, želim da se dokazujem, u Legiji ću provesti dve do tri godine i preći u jednu od ‘liga petice’. U formi sam, vodim računa o načinu života i telu, tako da mislim da ću moći da igram do 35 ili 36 godina. Imam dovoljno vremena da se preselim na istok. Veoma važno pitanje je porodica sa kojom je nemoguće zajedno otići u Saudijsku Arabiju. Kada ne živiš u velikom gradu, žena i deca budu zamotani kao nindže. Ne sviđa mi se to - rekao je Radovan Pankov, pa dodao:

 

 

- Moja žena je došla u Varšavu, obišli smo grad. Imamo dva sina, dobili su dresove Legije. Utisci su vrhunski. Prestonica je velika, ima puno zelenila, što mi se sviđa. Neverovatno mesto za porodičan život. Plus prelep stadion, pune tribine… Iskreno govoreći, Legija ima bolje uslove od Crvene zvezde.

Zaista, jako čudne reči nekadašnjeg defanzivca Crvene zvezde i ljubimca severa Marakane koje će, nema dileme, odjeknuti čitavom planetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading