ZVEZDA ZOVE DELIJE! Crveno-beli u Ligi šampiona, navijači dobili EMOTIVNU poruku sa Marakane! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će tribine biti pune na svakom meču.

ZVEZDA ZOVE DELIJE! Crveno-beli u Ligi šampiona, navijači dobili EMOTIVNU poruku sa Marakane! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije tokom meča Zvezda - TSC

Crvena zvezda na dominantan način stigla je do titule prošle sezone, pa će se mušema Lige šampiona naći na Marakani već na jesen.

Barak Bahar dobio je priliku da vodi crveno-bele u elitnom takmičenju, a klub je rešio da obraduje navijače posebnim cenama za godišnje ulaznice.

PREMIJUM sezonske karte će važiti za utakmice koje će se igrati na Marakani u sezoni 2023/24 u sva tri takmičenja - Ligi šampiona, prvenstvu i Kupu Srbije. Ispunjene tribine stadiona “Rajko Mitić” i himna Lige šampiona su svakako nešto što svaki zvezdaš želi da doživi, a od nezaboravne atmosfere vas deli samo klik na LINK

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Cene PREMIJUM sezonskih ulaznica

 

Zvezda uvek nagrađuje najvernije, te će vlasnici sezonskih karata iz prethodne sezone, moći da obnove svoje PREMIJUM sezonske ulaznice po neverovatno niskim cenama, a jedini uslov je produžetak članarine. 

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Cene PREMIJUM sezonskih ulaznica za navijače koji obnavljaju članarinu

 

Pošto su PREMIJUM sezonske ulaznice puštene u prodaju krenula je i navala delija za njima, a klub je na još jedan emotivan i spektakularan način rešio da pozove navijače da na vreme obezbede svoje mesto na stadionu. Video snimak pod naslovom "Budi deo Lige šampiona" u kom se kroz 30 sekundi crveno-beli sećaju nekih velikih uspeha kluba, oduševio je javnost.

Sada je vreme za stvaranje novih uspomena i nema sumnje da će Marakana na svakom meču Zvezde u Ligi šampiona biti puna i da će protivnike čekati paklena atmosfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading