IZRAELAC POTVRDIO! Zvezda NACILJALA pakleno pojačanje!

Autor:

Sport

07.06.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznanja našeg portala ispostavila su se kao tačna.

IZRAELAC POTVRDIO! Zvezda NACILJALA pakleno pojačanje!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Crvena zvezda želi u napadu čoveka koji joj umalo nije došao glave!

Izraelski stručnjak Barak Bahar započeo je prvim radnim danom ozbiljnu rekonstrukciju tima crveno-belih, svakom igraču je saopštio da li računa na njega ili ne i u kojoj ulozi, a onda je stručnom štabu i skauting timu Zvezde jasno stavio do znanja koga želi da mu dovedu kao pojačanje.

Prema saznanjima Republike, jedan od prvih pikova je izraelski napadač Munas Dabur (31), špic koji je postigao oba gola za Salcburg u čuvenom revanšu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona u sezoni 2018/19. (2:2), ali je, na sreću, i El Fardu Ben dva puta tresao mrežu, pa su crveno-beli otišli u elitu, zahvaljujući golovima datim u gostima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Munas Dabur

 

Interesantno, Dabur je Milana Borjana matirao i u grupnoj fazi Lige Evrope u sezoni 2020/21, u dresu Hofenhajma, za konačnih 2:0.

BAHAR ŽELI DABURA

O svemu ovome pisali smo juče, a sada je za naš portal izraelski novinar Gidi Lipkin potvrdio da je Dabur na meti Bahara.

- Dabur je velika Baharova želja. Ceni njegove kvalitete još dok ga je gledao u izraelskoj ligi, u dresu Makabija iz Tel Aviva. Znam da je uspostavljao kontakt s njim i njegovim sadašnjim klubom Hofenhajmom. Munas je fudbaler s bogatim internacionalnim stažom, a veliko iskustvo je stekao igrajući i za reprezentaciju Izraela. Nema sumnje da bi mnogo značio u Ligi šampiona i da bi u timu kakav je Zvezda imao mnogo prostora za igru. Njegov stil u potpunosti odgovara čvrstim, napadačkim ekipama - otkrio je za Republiku izraelski novinar Gidi Lipkin, čije se saznanje da Bahar dolazi na Marakanu ispostavilo kao tačno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

 

Naš sagovornik nema sumnju da bi Munas pristao da dođe u tim Zvezdinog kalibra, ali postoji jedan problem.

- Trenutno najveća prepreka za Munasov dolazak u Zvezdu je godišnja plata od 2,8 miliona evra, po ugovoru koji važi još godinu dana. Ne verujem da će se odreći tolikog novca, ali, s druge strane, Zvezda ima jak adut igranja u Ligi šampiona - dodao je Lipkin.

ŽAL ZA DELIJAMA

Pomenute 2018. Dabur je bio tužan što je ispao od crveno-belih, ali i što zbog kazne UEFA nije imao prilike da igra pred delijama jer je Marakana u prvom susretu plej-ofa bila zaključana. S njima se sreo u Salcburgu i imao je samo reči hvale.

- Još dok sam igrao s Milanom Vilotićem u Grashopersu, pričao mi je da Zvezda ima fantastične navijače i da prave atmosferu za pamćenje. Šteta što to nisam video, voleo bih da sam igrao pred njima - rekao je tada Dabur, a možda mu se želja ostvari pet godina kasnije.

BARAK VOLI TEHNIČARE, JAKE I BRZE FUDBALERE

Svaki trener voli da ima najbrže i najjače fudbalere, kao i vrsne tehničare na pozicijama na kojima je to potrebno. Ni Barak Bahar nije izuzetak, kaže Gidi Lipkin.

- Bahar je u Makabiju iz Haife cenio brze fudbalere, koji mnogo trče, i dobre tehničare. Tražio je da se bore za svaku loptu, kako na zemlji tako i u skoku. Sigurno će to tražiti i od Zvezdinih igrača. Osim što ceni individualne kvalitete, za Baraka je važno da fudbaleri funkcionišu kao tim i da ima dobru atmosferu u svlačionici. To im je sigurno već stavio do znanja - kaže izraelski novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading