NAVIJAČI ZVEZDE UDARILI PO BORJANU: Bicikl da gurnu sa centra UŠAO BI U GOL! Pozdrav, Milane - postao si CIRKUZANT! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

01.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice crveno-belih podržale su odluku Baraka Bahara.

NAVIJAČI ZVEZDE UDARILI PO BORJANU: Bicikl da gurnu sa centra UŠAO BI U GOL! Pozdrav, Milane - postao si CIRKUZANT! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Vest da Milan Borjan neće biti prvi golman Crvene zvezde naredne sezone pogodila je Srbiju. Kapiten crveno-belih ne uklapa se u sistem novog trenera Baraka Bahara, pa ga je Izraelac telefonom obavestio da više neće biti startna "jedinica" što je izazvalo brojne reakcije javnosti.

Sve ovo je pogodilo Borjana koji je u izjavi za Sportski žurnal žestoko odgovorio na odluku Bahara. 

Jako sam povređen, nisam to zaslužio. Ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. i moje srce kuca za Crvenu zvezdu, i to mi niko ne može oduzeti - rekao je Borjan za Sportski žurnal.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

 

Ipak, i pored svega što je uradio u dresu Crvene zvezde, navijači kluba sa Marakane stali su na stranu Baraka Bahara. Komentari na društvenim mrežama su razni, ali je odluka Izraelca podržana.

"Realno, poslednje dve godine, bicikl da gurnu sa centra terena ušao bi u gol pored njega", "Zapustio se sa onom pivskom stomačinom, izgleda kao golman iz beton lige, paniči kad primi loptu, drami bez razloga, gestikulacije ko iz džungle da je pobegao, dozvolio da mu žena vodi život i da se o njoj više pišu gluposti nego o njegovim uspesima itd... Postao je cirkuzant, a ne golman. Hvala za penale i za sve odbrane, ali ove kornere i golove sa više od 35 metara je postalo mučno gledati, uz to treba nam golman koji zna da igra nogama za moderan fudbal i da liči na golmana", "Ne goni te niko, sedi na klupu, budi drugi golman. Pa da tako ljudi razmišljaju niti jedna ekipa ne bi imala rezervnog golmana", "Borjane, pozdrav! Nikad te nisam ni najmanje gotivio, ni u penal serijama ni inače. Nikad ti neću zaboraviti pre nekoliko godina u jednom niškom klubu kad sam te pitao kad ćeš u Zvezdu - tvoj odgovor je bio 'nikad među cigane'. Doviđenja." - ovo su samo neki od komentara.

 

Pored navijača, oglasila se i supruga Milana Borjana, Snežana, koja je stala u zaštitu svog izabranika, a navijači su i na ovo imali komentar. Tačnije, najavili su da bi nešto ovako moglo da se desi.

"Druže, nemoj da dramiš nego muški prihvati odluku kakva jeste. I Real Madrid se razišao sa Kasiljasom posle 20 godina, život ide dalje. Fali još samo Sneža da napravi Instagram rijaliti od ovoga", napisali su oni.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Dnevna doza prosečnog zvjezdaša

Komentar navijača na odluku Bahara da skloni Borjana sa gola

 

Zaista, zanimljiva drama i situacija koja će svoj konačan epilog dobiti uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading