IMA SKORO 50 GODINA, A I DALJE CEPA MREŽE! Najpoznatiji Zvezdin debeljko ODUŠEVIO navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani je bio promašaj, ali ga se delije i dalje rado sete.

IMA SKORO 50 GODINA, A I DALJE CEPA MREŽE! Najpoznatiji Zvezdin debeljko ODUŠEVIO navijače! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ailton

Sećate li se Brazilca Ailtona?

U Crvenu zvezdu stigao je 2006. godine kao veoma zvučno ime, ali nikada nije opravdao očekivanja.

Delije ga pamte po golu u porazu od Slovana iz Libereca (1:2), ali i višku kilograma jer je u Beograd došao totalno zapušten.

Sada Ailton ima 49 godina, a posle nekoliko leta pauze vratio se fudbalu i zablistao u dresu nemačkog niželigaša TSV Basuma. Stomačić je i dalje tu, ali i osećaj za gol, pa je Ailton u meču odigranom pred oko 1.000 navijača uspeo da pogodi, te proslavom u stilu Kristijana Ronalda baci publiku u trans.

 

 

- Naravno da je to bio lep gol. Što sam stariji, to sam bolji. Za mene je to odlična zabava. Mnogo ljudi je došlo zbog mene i verujem da su se dobro zabavili - rekao je Ailton posle ove utakmice koja je završena 2:2, a koju je Basum igrao protiv SC Tvištrigen IV.

 

 

Ailton je nastupao za brojne klubove u Nemačkoj i Evropi, a proslavio se u dresu Verdera iz Bremena sa kojim je osvojio Bundesligu i dva Kupa.

Takođe, u sezoni 2003/04 bio je i najbolji strelac Bundeslige kada je u elitnom rangu nemačkog fudbala postigao 28 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading