DA SE POGLEDAMO U OČI! Hrvat OGORČEN masakrom na Vračaru! Nezamislivo! Do NJIH je...

Autor:

Sport

04.05.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš Ante Tomić oglasio se posle jezivog zločina na Vračaru, kada je ubijeno osmoro đaka i ranjeno sedmoro osoba.

DA SE POGLEDAMO U OČI! Hrvat OGORČEN masakrom na Vračaru! Nezamislivo! Do NJIH je...

Foto: Starsport

Jeziva tragedija pogodila je Srbiju, kada je četrnaestogodišnji K.K. ubio osmoro đaka u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i čuvara, ranivši pritom još sedmoro osoba, među kojima je bila i nastavnica.

Tugu zbog jezive tragedije na Vračaru, izrazio je i košarkaš Huventuda Ante Tomić, oglasivši se sledećom porukom:

- Danas nije dan da uperimo prstom nego da se pogledamo u ogledalu. Nije do igrica, nije do zapada, do roditelja je. Iskreno saučešće za svih devet porodica. Nezamislivo - piše u poruci Tomića, uz emotikon upaljene sveće.

 

 

Podsetimo da je napadač "orlova" Dušan Vlahović pre meča Juventusa protiv Lećea gotovo zaplakao pred TV snimateljima.

- Izvinjavam se, želim samo još nešto da kažem. Za mene je pre svega ovo tužan dan zbog onoga što se jutros dogodilo u Beogradu i želeo bih da pošaljem zagrljaj svim porodicama i ljudima koji su bili tamo. Nadajmo se da se ovakve stvari neće ponoviti jer su one koje ne možemo ni da zamislimo. Veoma sam tužan i pogođen, tako da im šaljem velik zagrljaj - rekao je Vlahović.

Mnogi sportisti na društvenim mrežama i poznate ličnosti opraštaju se od nedužno stradale dece, reprezentativci Srbije Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović nosili su posebne majice sa željom da izraze saučešće.

Inače, kapiten KK Partizan Kevin Panter, najbolji teniser sveta i njegova supruga, Novak i Jelena Đoković, potom Olga Danilović, Luka Jović, Ivana Vuleta... i drugi asovi odali počast stradalima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading