OBJAVA IVANE VULETE VRATILA SVE U REALNOST! Srpska rekorderka očitala LEKCIJU svima!

Autor:

Sport

03.05.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta smatra da je propaganda raznih rijalitija, kriminalaca, monstruma i drugih dovela do ovakve situaicje.

OBJAVA IVANE VULETE VRATILA SVE U REALNOST! Srpska rekorderka očitala LEKCIJU svima!

Foto: Profimedia

Ivana Vuleta

Srbija ne pamti tragediju kakva se dogodila danas oko 8.40 časova u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je trinaestogodišnji K.K. ubio osmoro đaka i čuvara škole, a tom prilikom ranio šestoro dece i nastavnicu.

Jeziv događaj naterao je mnoge sportiste i klubove da se oglaseVeliki je broj onih koji žale za nastradalima, dok ranjenima žele brz oporavak, a neki pokušavaju i da ukažu na probleme modernog doba.

Jednu od najupečatljivijih poruka dala je Ivana Vuleta, jedna od najboljih srpskih sportistkinja svih vremena, koja je istakla da su godine nebrige o čoveku, kao i promovisanje raznih loših stvari dovele do konačnog poraza srpskog društva.

Foto: prinstcreen/Instagram

objava Ivane Vulete

- Tragedija u školi Vladislav Ribnikar liči na nešto što smo, do sada, zamišljali da se dešava samo u Americi. Međutim, decenije državne i medijske promocije kriminalaca, mafijaša, rijaliti monstruma, šunda, nasilja i dekadencije bolesnih vrednosti i nebrige o čoveku dovele su do konačnog poraza srpskog društva. Moje iskreno saučešće porodicama žrtava, ranjenima od srca želim što brži oporavak - napisala je Ivana Vuleta i dodala:

- U danima pred nama će morbidni urednici tabloidnog smeća analizirati svaki detalj iz života napadača, deteta kojem niko nije pomogao dok je tragedija još mogla da se spreči. Hoće li neko pomoći bolesnom društvu re nego što i kod nas scene policijskih kordona i uplakane dece oko škola postanu svakodnevica kao i u SAD? Ili ćemo se ponovo baviti posledicama umesto lečenja uzoraka koji su izazvali krah kompletnog sistema u kojem živimo? - poručila je najbolja srpska atletičarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

03.05.2023 17:45

Bravo Ivana...!! Juče sam komentarisao vest iz USA gde su u školi prebili pomoćnicu direktora jer je sprečavala tuču... Snimak izgleda kao obračun neandertalaca iz kamenog doba i rekao sam, ne sluteći ovo danas, da ni mi nismo daleko od toga kako se stvari kreću kod nas...! Tužan sam jer se to i dogodilo, tužan zbog izgubljenih dečijih života jer ova prokleta država ne obraća dovoljno pažnje i svega ostalog na prave stvari nego na to što si ti navela...!!!! A roditelji koji pogrešno vaspitavaju decu, kao ovaj što je obučio dete od 13 godina da koristi oružije kao specijalac su posebna bolesna priča..!!