IZAŠLI SU IZ STANJA NEPOSREDNE VITALNE UGROŽENOSTI! Nove informacije o povređenima u nezapamćenom zločinu u Srbiji: Sve smo uradili za devojčicu upucanu u glavu!

Autor:

Hronika

03.05.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava u beogradskoj školi dogodila se rano jutros.

IZAŠLI SU IZ STANJA NEPOSREDNE VITALNE UGROŽENOSTI! Nove informacije o povređenima u nezapamćenom zločinu u Srbiji: Sve smo uradili za devojčicu upucanu u glavu!

Foto: Tanjug/AP

Pucnjava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru dogodila se u 8.40 ujutru, nakon prvog časa jutarnje smene.

Napadač je Kosta Kecmanović, učenik sedmog razredaa, koji je hicima iz pištolja svog oca ubio sedam devojčica i jednog dečaka te škole, kao i pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.Povređeno je šest učenika i jedna nastavnica i ona i jedna devojčica su u kritičnom stanju.

Prema najnovijim informacijama direktora Urgentnog centra Milike Ašanina, stane većine povređenih ide na bolje.

- Završene su operacije troje pacijenata koji su primeljeni u Urgentni centar i oni se nalaze sada na odeljenjima intenzivne negde. Dvoje se probilo, svesni su i idu na bolje. I stanje nastavnice se prililno popravilo - rekao je Ašanin.

On je dodao i da je u kontaktu sa kolegama iz Tiršove koji su, u saradnji sa kolegama iz Kliničkog centra Srbije operisali devojčicu koja je upucana u glavu, i da zbog stepena povreda ostaje da sačekamo.

- Oni su uradili sve što je u njihovoj moći - rekao je Ašanin za RTS:

Podsetimo, Kosta Kecmanovićje mesecima unapred planirao zločin koji je počinio i mapirao drugare. U školu je doneo dva pištolja sa tri puna šaržera i 4 molotovljeva koktela. Nakon zločina je pozvao policiju i odmah je uhapšen.

Policija je uhapsila i majku i oca napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading