UŽAS U SELU ZA PRVI MAJ! Tri osobe upucane, jedna izbodena nožem kod Podujeva! Šta se dešava?

Autor:

Hronika

01.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava u selu Lupč: Četiri osobe ranjene vatrenim i hladnim oružjem

UŽAS U SELU ZA PRVI MAJ! Tri osobe upucane, jedna izbodena nožem kod Podujeva! Šta se dešava?

Foto: shutterstock


U selu Lupč, u opštini Podujevo, danas oko 16.00 sati, došlo je do incidenta u kojem su četiri osobe zadobile povrede izazvane vatrenim i hladnim oružjem. Prema saopštenju policije tzv. Kosova, tri osobe su povređene vatrenim oružjem, dok je jedna osoba zadobila povrede od uboda nožem.

Portparolka tzv. kosovske policije za region Prištine, Fljora Ahmeti, izjavila je za RTK da je policija odmah reagovala po prijavi pucnjave te da su policijski istražitelji, u saradnji sa tužilaštvom, preduzeli sve neophodne mere radi detaljnog istraživanja ovog slučaja. Trenutno, nema informacija o motivima ovog kriminalnog dela.

Povređeni na lečenju u Urgentnom centru

Sva četvorica povređenih osoba trenutno se nalaze na lečenju u Urgentnom centru Kliničko bolničkog centra Kosova. Za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju, a policija nastavlja sa istragom kako bi rasvetlila sve okolnosti ovog nemilog događaja.

Očekuje se da će dalje istražne radnje otkriti više detalja o ovom incidentu i pružiti odgovore na pitanja koja zabrinjavaju zajednicu.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading