TRAGIČNA SMRT DEJANA IZ MAJDANPEKA! Ispovest Dejanovog dede: "SIN MI POGINUO, A UNUKA MI UBILA ŽENA SA LJUBAVNIKOM"

Autor:

Hronika

01.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Dejana P. u zapaljenom automobilu šokirala Majdanpek

TRAGIČNA SMRT DEJANA IZ MAJDANPEKA! Ispovest Dejanovog dede: "SIN MI POGINUO, A UNUKA MI UBILA ŽENA SA LJUBAVNIKOM"

Foto: Facebook


Majdanpek je u avgustu prošle godine bio potresen tragičnim događajem kada je pronađeno telo Dejana P. (33) u zapaljenom automobilu. U početku se verovalo da je Dejan nastradao u saobraćajnoj nesreći, međutim, nakon tro-mesečne istrage, otkriveno je da je bio žrtva zločina. Još veći šok usledio je kada su se pojavile sumnje da je u ovaj zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

Porodična drama i sumnjive okolnosti

Deda ubijenog Dejana izražava svoje nezadovoljstvo i nevericu zbog činjenice da njegova snajka još uvek nije osuđena za ovaj zločin. On ističe da su svi bili potreseni Dejanovom smrću, verujući da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ne znajući da je zapravo bio žrtva ubistva. Potreseni deda navodi da ih je posebno potresla saznanje da je Slađana planirala da dovede ljubavnika u kuću koju je delio sa Dejanom, iako su svi mislili da su njih dvoje srećan bračni par sa četvoro dece. Dodaje i da su članovi porodice ranije ukazivali Dejanu da postoji sumnja da devojčica koju su odgajali nije njegova ćerka.

Republika

Foto: društvene mreže

Dejan P.

 

„Oplakivali smo Dejana i njihovu decu. Ljudi su oplakivali četvoro dece koja su ostali sa majkom, ona je bila potresena, delovala je da pati, odnosno, mi nismo ni pomišljali da se folira, da bi se ubrzo sve okrenulo. Majka je uhapšena, a saznalo se da moj Dejan nema četvoro dece sa tom ženom već trojicu sinova. Ona je planirala da u tu kuću, koju sam ja napravio i gde je živela sa mojim Dejanom, dovede ljubavnika“, kroz suze navodi potreseni čovek, piše Kurir.


Emotivna ispovest potresenog dede

Potreseni deda ističe da je ova tragedija samo jedna u nizu koja ga je zadesila, budući da je već izgubio sina na tragičan način. Opisujući Dejanov život, ističe da je on bio posvećen ocu i borio se za svoju decu, iako se sada ispostavilo da je imao troje, a ne četvoro dece sa suprugom. Ovaj događaj je za njega bio posebno bolan jer je Dejan bio stub porodice i trudio se da im obezbedi sve, uključujući i Slađanu koja je živela kao gospođa.

„Evo sada vidimo šta su mogli i učinili. Ubili su ga, zapalili i uništili nam kuću za vek vekova“, kaže potreseni čovek.

„Sin mi je pogunio, udavio se u reci. Dejan je živeo sa nama, a sada sam i njega izgubio. Mučki je ubijen na jednom mestu, pa su ga prevezli, ispreturali, polili benzinom i zapalili na drugom. Prošao je golgotu, sirotan. Dejan je crnčio, radio i borio se za decu, da im obezbedi sve, pa i njoj. Živela je kao gospođa“, zaključio je on.

Optužbe, odbrana i priznanje

U oktobru prošle godine, Slađana P, S. M. i maloletni mladić saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu zbog krivičnog dela teškog ubistva. Slađana je u svojoj odbrani negirala umešanost u zločin, kao i tvrdnje da ju je suprug maltretirao. S. M. i maloletni mladić su priznali svoja krivična dela, priznajući da su 5. avgusta nasmrt pretukli Dejana P.

Ova tužna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, a detalji o brutalnom zločinu i sumnjivim okolnostima još uvek potresaju zajednicu u Majdanpeku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading