ZLOČIN KAKAV SRBIJA NE PAMTI! Sportisti, klubovi, slavne ličnosti se OPRAŠTAJU od ubijene dece! Ovo su njihove reakcije!

Autor:

Sport

03.05.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija dogodila se u 8.40 ujutru, posle prvog časa kada je učenik sedmog razreda osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru pucao i ubio osmoro dece i čuvara škole i ranio više osoba.

ZLOČIN KAKAV SRBIJA NE PAMTI! Sportisti, klubovi, slavne ličnosti se OPRAŠTAJU od ubijene dece! Ovo su njihove reakcije!

Foto: printscreen/instagram

Kevin Panter

Tom prilikom šestoro dece i nastavnica su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Brojni sportisti, slavne ličnosti i klubovi, opraštaju se od tragično ubijenih osnovaca.

Preko društvenih mreža srpski sportisti šalju reči saučešća porodicama nastradalih u ovoj stravičnom zločinu, koji je potresao ne samo Srbiju, već i ceo svet.

Podsetimo, Evroliga je već poslala saučešće nastradalima, pre njih i KK Partizan koji je najavio da će četvrti meč protiv Real Madrida početi minutom ćutanja i bez muzike na razglasu i navijačkih pesama.

Sada su se oglasili srpska teniserka Olga Danilović, potom fudbaler Fjorentine i član "orlova" Luka Jović, prva zvezda Barselone Nikola Mirotić, kapiten KK Partizan Kevin Panter, potom FK Crvena zvezda, FK Partizan, OFK Beograd...

Vlada Republike Srbije najavila je da će proglasiti trodnevnu žalost, zbog masakra koji se dogodio na Vračaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading