IGRAČA REALA POGODIO MASAKR NA VRAČARU: Evroliga je važna, ali je život mnogo vredniji!

Autor:

Sport

03.05.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da sakrije emocije.

IGRAČA REALA POGODIO MASAKR NA VRAČARU: Evroliga je važna, ali je život mnogo vredniji!

Foto: Starsport

Valter Tavares, Najdžel Vilijams-Gos i Mario Hezonja

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču plej-of serije Evrolige od Reala u beogradaskoj Areni rezultatom 82:80.

Crno-beli su odigrali odličan meč, bili su blizu trijumfa i pored toga što u timu nije bilo kapitena Kevina Pantera i centra Matijasa Lesora, ali su nijanse odlučile, pa će drugu meč loptu četa Željka Obradovića imati u četvrtak od 20.30 na istom mestu.

Jedan od najboljih pojedinaca utakmice bio je Najdžel Vilijams-Gos koji je postigao 22 poena od kojih i one ključne u finišu meča. Pred četvrti meč bivši igrač Partizana govorio je i o tragediji na Vračaru u kojoj je učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osam đaka i radnika obezbeđenja.

Pre nego što budem govorio o četvrtoj utakmici, prvo bih želeo da uputim saučešće porodicama čija su deca nastradala jutros u pucnjavi u jednoj školi. Obavestili su nas o tome na sastanku pre treninga. Kao otac jednog, plus još jednog deteta koje dolazi, saosećam sa porodicama i zajednicom koja je ostala pod uticajem ovog događaja. Nadam se da će ljudi moći da se podignu posle ovakvog strašnog događaja, to je prva stvar koju sam želeo da kažem - rekao je Najdžel Vilijams Gos, pa dodao:

- Jako nam je važan susret u četvrtak, ali u svetlu ovakvih događaja život je mnogo vredniji i podseti nas koliko je svaki trenutak dragocen.

Republika

Foto: Starsport

Najdžel Vilijams-Gos

 

Posvetio se potom i meču odigranom u utorak:

- Najvažnije bilo da pobedimo. Imamo tim prepun individualnog kvaliteta, sada je bilo bitno da svako od nas iskorači i uradi nešto na terenu. Ispostavili se da sam pogodio važan šut, preživeli smo i idemo dalje.

Naveo je Vilijams-Gos i dalje korake Reala iz Madrida.

- Moramo da ostanemo smireni, u ovakvom okruženju moramo da budemo fokusirani i svesni toga da moramo da zadržimo prisebnost u svakom trenutku, da je duga utakmica i da se spremimo za ono što nas čeka - istakao je Gos, a zatim se dotakao i navijača Partizana:

- Od sekunde kada sam kročio na parket, bilo je jako emotivno za mene. Prvi put sam kročio pred Partizanove navijače, svi znaju koliko ljubavi i poštovanja imam prema Partizanu u kojem sam započeo profesionalnu karijeru. Definitivno je bilo emotivno za mene i jako mi je bilo lepo da igram u ovakvoj atmosferi.

Republika

Foto: Starsport

Najdžel Vilijams-Gos protiv Partizana

 

Najdžel Vilijams-Gos i Zek Ledej venčani su kumovi, a košarkaš Reala ističe da je bilo zabavno igrati protiv kuma.

- Nije, zabavili smo se na parketu. Nismo mnogo pričali tokom ove serije, definitivno je bilo čisto poslovno. Malo smo se našalili u nekim trenucima, ali je sada sve samo posao.

Pokušaće Real da vrati seriju u Madrid.

- Svaka utakmica za nas je opasnost da je gotovo, zato moramo da uradimo sve kako bismo vratili seriju u Madrid. Nije me iznenadilo kako je Partizan igrao u seriji, imaju odlične igrače i trenera, jako dobru košarku pokazuje u drugom delu sezone - zaključio je Najdžel Vilijams-Gos.

Četvrta utakmica između Partizana i Reala na programu je u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading