KLINAC MI IDE U "RIBNIKAR"! Reči košarkaškog agenta posle MASAKRA na Vračaru LEDE KRV U ŽILAMA: Pravim se da je sve normalno dok mi ŽELUDAC IGRA!

Autor:

Sport

03.05.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija pogodila je Srbiju, kroz pakao su prošle mnoge porodice.

KLINAC MI IDE U "RIBNIKAR"! Reči košarkaškog agenta posle MASAKRA na Vračaru LEDE KRV U ŽILAMA: Pravim se da je sve normalno dok mi ŽELUDAC IGRA!

Foto: ST/Nikola Mutić

Košarkaški agent Ivan Ašanin oglasio se na društvenim mrežama posle užasnog masakra koji se desio u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Njegovo dete učenik je škole u kojoj je došlo do tragedije kada je jedan od đaka počeo da puca i tom prilikom je ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, dok je nekolicinu teško ranio.

Ispovest Ivana Ašanina na Tviteru ledi krv u žilama.

Klinac mi ide u Ribnikar. Palim telefon, gori. Krecem ka skoli,stize poruka od uciteljice da je izvela decu u park kod Manjeza. Stizem u park decaci igraju fudbal.Pravim se kao da je sve normalno, dok mi zeludac igra. Uciteljica zadrzala prisebnost i rekla im da je vezba u pitanju - napisao je Ašanin, a zatim dodao:

 

 

- Učiteljica za mene heroj. Na putu do parka puno hitne pomoći i policije. Deca i roditelji okolo plaču. Ne mogu da vam opišem osećaj. Mislio sam da se ovo kod nas nikada neće dogoditi. Tek sada, kada je klinac kući, mene hvata potpuni strah i apsolutna tuga.

 

 

Podsetimo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok je šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Učenik ove škole (14) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading