LEGENDE SVETSKOG FUDBALA ODUŠEVLJENE SRPSKIM NAPADAČEM: Posebna nagrada stigla je od Romana Abramoviča!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.05.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest...

LEGENDE SVETSKOG FUDBALA ODUŠEVLJENE SRPSKIM NAPADAČEM: Posebna nagrada stigla je od Romana Abramoviča!

Foto: FK Sveti Stefan Slanci

U okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" mesec april 2023. godine protiče u znaku ekipe Svetog Stefana iz Slanaca koja je u pet poslednjih prvenstvenih duela, zabeležila isto toliko trijumfa.

 

Redom su pred Svetim Stefanom padali Mladi proleter (4:1), Lepušnica (7:1), Bravo (4:2), Resnik (4:0) i OFK Crvenka (6:0), a posebno o dominaciji sportskog kolektiva iz Slanaca govori podatak da su u prvih 15 mečeva ovosezonskog takmičenja postigli ukupno 21 pogodak, da bi se tokom meseca aprila razgoropadili i čak 25 puta tresli protivničke mreže.

Kako u samom klubu ističu, jedan od najzaslužnijih za ostvareno, jeste napadač Srđan Stojković koji je u Slance stigao tokom zimske pauze.

Kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, popularni Srki je u nedavnom susretu protiv Lepušnice iz Glogonjskog rita, koji je Sveti Stefan rešio u svoju korist rezultatom 7:1, postigao svoj prvi het-trik u dresu slanačkog kluba, a navedeno ostvarenje oduševilo je i Erika Kantonu i Romana Abramoviča, a nekadašnji vlasnik londonskog Čelsija uputio je Stojkoviću nagradu u vidu diplome, za najbolji dribling na utakmici.

Naravno, u pitanju je samo dobar marketinški trik rukovodstva Fudbalskog kluba Stevi Stefan, ali svakako i ovakvim potezom klub je želeo da čestita svom fudbaleru koji u poslednje vreme pruža sjajne partije i od koga se, kako su istakli, očekuje da u narednom periodu obori sve klupske rekorde.

Foto: FK Sveti Stefan Slanci

Vreme slavlja fudbalera Svetog Stefana

 

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Svetog Stefana će narednog vikenda biti slobodna, a prvi sledeći prvenstveni duel odigraće 13. maja kada će gostovati Keltima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading