SVE STAJE U 90 MINUTA: Direktan duel odlučuje o novom šampionu prestonice! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.05.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutak odluke...

SVE STAJE U 90 MINUTA: Direktan duel odlučuje o novom šampionu prestonice! (VIDEO)

Foto: FK PKB Padinska skela

Ovosezonsko takmičenje u okviru Beogradske zone obeležile su ekipe PKB-a iz Padinske Skele i GSP Polet Dorćola koje se od prvog takmičarskog kola koje je odigrano polovinom avgusta meseca prethodne godine, smenjuju na liderskoj poziciji.

 

U ovom momentu, nakon 23. odigrane runde sastav iz Padinske Skele zauzima lidersku poziciju sa 56 osvojnih bodova, dok se Dorćolci nalaze stepenicu niže sa bodom manje.

Ukoliko se to može naglasiti, olakšavajuća okolnost jeste činjenica, da dve prvoplasirane ekipe obezbeđuju plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Beograd i samim tim predstojeći susret nema karakteristiku odlučujućeg, ali svakako obe ekipe žele da šampionat okončaju osvajanjem šampionskog pehara.

Obe ekipe u poslednjih pet prvenstvenih mečeva beleže promenljive rezultate. PKB je zabeležio dva trijumfa (Boleč 3:1 i Hajduk Beograd 4:2) i tri remija (Zuce 2019 1:1, Šušnjar 1:1 i OFK Žarkovo 3:3). Sa druge strene GSP Polet Dorćol je ostvario tri trijumfa (Komgrap 3:2, Boleč 4:0 i Hajduk Beograd 2:1) i dva poraza (OFK Mladenovac 1:2 i Zuce 2019 1:2).

 

 

- Beogradska zona, 24. kolo:

PKB (Padinska Skela) - GSP Polet Dorćol (Beograd)

Stadion: Sportski centar "Tibor i Dragan"

Datum: Sreda, 3. maj 2023. godine

Početak: 16.30 časova

Cena ulaznice: 200 dinara

Prvi ovosezonski duel ekipa PKB-a je rešila u svoju korist rezultatom 2:1.

Obe ekipe pozivaju svoje verne navijače da prisustvuju predstojećem duelu i pomognu svojim ljubimcima da pobedom načine presudan korak u borbi za osvajanje šampionske titule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading