KLUB JE DONEO VAŽNU ODLUKU: "Šok terapijom" do boljih rezultata - on će voditi ekipu u nastavku sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.05.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj saradnje...

KLUB JE DONEO VAŽNU ODLUKU: "Šok terapijom" do boljih rezultata - on će voditi ekipu u nastavku sezone!

Foto: FK Sloga Bajina Bašta

Fudbaleri Sloge iz Bajine Bašte tokom prolećnog dela sezone igraju u sistemu toplo, hladno. U osam mečeva nastavka šampionata zabeležili su četiri pobede, jedan remi i tri poraza.

 

Prethodnog vikenda u okviru 24. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana poraženi su u Bogatiću od ekipe Mačve 1929 rezultatom 1:2 i očigledno je navedeni rezultat bio i ključan da se rukovodstvo kluba odluči za "šok terapiju".

Naime, kako je klub zvanično obavestio javnost, prekinuta je saradanja sa dosadašnjim trenerom Đorđem Lazićem kojem se klub zahvaljuje na svemu što je učinio za bajinobaštanski sportski kolektiv.

Rukovodstvo Sloge je brzo reagovalo i već je poznat Lazićev naslednik. Ekipu će u narednom periodu predvoditi Vladislav Rosić.

Reč je o tridesetdevetogodišnjem stručnjaku iza kojeg je bogata internacionalna igračka karijera, a koji do sada ima iskustva u stručnom radu u ekipama iz Užica, Petrovca na Mlavi i Arilja.

Foto: Instagram.com/Srpska liga Zapad

Novi šef struke Bajinobaštana - Vladislav Rosić

 

- Vladislav Rosić:

Datum rođenja: 20. april 1984. godine

Mesto rođenja: Užice

Igračka karijera: Obilić (Beograd), Rudar Ugljevik (Bosna i Hercegovina), Košice (Slovačka), Voždovac (Beograd), Zemun (Zemun), Jedinstvo Bijelo Polje (Crna Gora)

Trenerska karijera: GFK Sloboda (Užice)-sportski direktor, Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Budućnost (Arilje)

Priliku za debi, novi trener će imati već predstojećeg vikenda kada Bajinobaštane očekuje duel na svom terenu protiv velikog favorita, čačanskog Borca 1926 kojem su bodovi neophodni u borbi za plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading