SVE JE DOGOVORENO: Crveno-beli i zvanično imaju novog šefa stručnog štaba - mladi stručnjak preuzima "vruć krompir" u ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je bila očekivana.

SVE JE DOGOVORENO: Crveno-beli i zvanično imaju novog šefa stručnog štaba - mladi stručnjak preuzima "vruć krompir" u ruke!

Foto: FK Sinđelić

Beogradski Sinđelić ne može se prepoznati u aktuelnoj sezoni. Ekipa od koj se očekivalo da se umeša i u borbu za sam vrh beogradske grupe srpskoligaškog karavana, pet kola pre kraja takmičenja nalazi se u donjoj polovini tabele.

 

Sjajno je popularni "sinđa" započeo sezonu 2022/23. U prvih pet prvenstvenih mečeva ekipa je zabeležila četiri trijumfa i jedan remi, ali od polovine meseca septembra prethodne godine krenula je kriza rezultata u kojoj su crveno-beli zaključno sa poslednjim odigranim mečom ostvarili svega tri pobede, devet remija i čak osam poraza. 

Još krajem oktobra rukovodstvo kluba je pokušalo "šok terapijom" da razmrda ekipu, ali dolazak Zlatka Krmpotića nije doneo očekivani, prvenstveno rezultatski pomak.

Usled svega navedenog, od utorka 2. maja beogradski Sinđelić ima novog šefa stručnog štaba.

Reč je o mladom dvadesetsedmogodišnjem Stevanu Nikoliću koji je već tri i po sezone deo ekipe iz Ulice Vojislava Ilića i koji je do danas bio trener omladinskog sastava crveno-belih.

Republika

Foto: FK Sinđelić

U nastavak sezone kreću sa novim šefom stručnog štaba

 

Nakon zvaničnog predstavljanja, Nikolić je za zvanični klupski sajt izjavio:

- Osećaj je zaista fenomenalan. Počastvovan sam što sam zadobio poverenje svih nadređenih ljudi u klubu, počev od Predsednika Milomira Božića, te sportskog direktora Nikole Valentića. Počastvovan sam i što su prepoznali moj talenat i rad i dali mi šansu sa 27 godina da postanem šef stručnog štaba našeg kluba, kluba koji važi za jedan od najvećih u Beogradu i gde su kroz istoriju igrala razna velika imena, a takođe i predvodili veliki treneri. Zaista je čast ući u deo istorije FK Sinđelić.

Vremena nema mnogo, već narednog vikenda Sinđelić dočekuje nezgodnu ekipu novobeogradskog Brodarca:

- Nema puno vremena, spremamo se od prvog treninga maksimalno skoncentrisano za narednu utakmicu. Momci su već sad spremni, takođe i motivisani za rad i nemam sumnju da ćemo biti maksimalno pripremljeni za Brodarac. Ekipu prvog tima dobro poznajem, pratio sam sva dešavanja tokom ove sezone, takođe tu su već neki momci sa kojima sam sarađivao u prošlosti. Ima tu igrača iz perioda kada sam radio kao asistent u stručnom štabu, ali tu su takođe i igrači koji su radili sa mnom u omladinskom pogonu. Nemamo nepoznanica.

Priliku za debi na klupi seniorskog sastava crveno-belih Stevan Nikolić će imati u subotu 6. maja kada će sa početkom od 10 časova na stadionu u Vojislava Ilića gostovati ekipa Brodarca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading