IZ 1 U 2: Nakon velikog preokreta gosti stigli do važnih bodova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.05.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret koji je mogao da zadovolji sve fudbalske zaljubljenike.

IZ 1 U 2: Nakon velikog preokreta gosti stigli do važnih bodova!

Foto: FK Jedinstvo Oplanić

Fudbaleri Jedinstva iz Oplanića stigli su do važnog trijumfa na gostovanju u Pajsijeviću u okviru 15. runde Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina.

 

Mora se istaći da su gosti iz Oplanića do trijumfa koji znači beg iz opasne zone stigli nakon izuzetno zanimljivog susreta i velikog preokreta koji je usledio u drugih 45 minuta igre.

Domaćin tokom prvog poluvremena do prednosti stiže sa bele tačke, ali se mora istaći da je Jedinstvo i pored rezultatskog deficita pružilo zavidan otpor favorizovanom domaćinu.

U nastavku meča Borac stiže i do novog pogotka i činilo se da je pitanje pobednika rešeno. Međutim, sve navedeno nije uticalo na goste iz Oplanića. Nisu se predavali fudbaleri Jedinstva i kao nagrada za borbenost stiže jedanaesterac koji je Dragan Đokić pretvorio u pogodak.

Smanjenje rezultata dalo je krila gostima koji ubrzo peko Borisa Veljovića stižu do poravnanja rezultata, a ubrzo stiže i veliki šok za domaćina kada je prelepim golom Bogdan Veljović doveo Jedinstvo do potpunog rezultatskog preokreta.

Kako ističu iz redova Jedinstva, posebnu zahvalnost izražavaju Nikoli Umeljiću koji je i pored povrede, stisnuo zube i pomogao svojim saigračima da stignu do veoma važne pobede.

 

Sa tri boda osvojena u Pajsijvići, ekipa Jedinstva je stigla do devete pozicije na tabeli sa 14 osovjenih bodova. U narednom prvenstvenom kolu dočekuju drugoplasirani Omladinac iz Donje Rače.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading